MENÜ

Mutluluk pozu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ağır grip olan Semih ile cezası nedeniyle Drogba 18'de yoktu.Mancini farklı bir tercihle sahaya sürdü takımını.3'le 4 arasında gidip gelen defansın göbeğinde Chedjou ve Hakan vardı.Yeni transferlerden Alex ve Hayroviç kanatlarda yer aldı.Ceyhun,Eskişehir hücumdayken savunmanın içine giren oyuncuydu.kalabalık savunma,kalabalık orta saha rakibe nefes aldırmadı.İlk yarıda skor avantajını ele geçiren sarı-kırmızılılar maçı son düdüğe kadar kontrolünde tutmasını bildi.

Galatasaray maça golle başladı.Daha 6. dakikada Burak tabelayı değiştirdi.Bu golün yarısı mükemmel ara pasın sahibi Hayrovic'e aitti.Galatasaray'ın ikinci gol arayışlarını Chedjou dindirdi.Sneijder'in nefis ortasına nefis bir kafa vurdu.Ve daha ilk 45 dakikada iki mutluluk pozu geldi.İkinci yarıda Eskişehir skor dezavantajıyla Galatasaray'ın üzerine gitti.Pozisyonda buldu.Ama Muslera'ya takıldı.Cim-Bom kontrataklarla farkı arttıracak fırsatları harcadı. Ta ki uzatma dakikalarında Umut'un attığı 3. gole kadar..

Galatasaray istekli,arzulu,mücadele gücü yüksek bir futbol sergiledi.Klas ayakları sonuca direk etki etti. Kanat ataklarında Alex ve Hayrovic iyi oynadı.Ortada Melo ve onun performansı arttıkça daha iyi oynayan Selçuk iyi birer maestro idiler.Burak çalışkandı.Sabri sadece reklam yıldızı olmadığını gösterdi ve kaptanlığın hakkını verdi.Kalede Muslera kritik hamleleriyle klasını göstermeyi sürdürdü.Alex Arena'daki ilk sınavında sırıtmadı.Hakan Balta hatasız oynadı.Gösterişsiz futbolu kusursuzdu.Galatasaray taraftarı da 90 dakika boyunca takımını durmadan desteklerken alkışı haketti. İyi futbollla çoşan sarı-kırmızılılar şampiyonluk türkülerine de başladı.

Maçın 17. dakikasında yaşanan tartışmalı pozisyonda Cüneyt Çakır sahne aldı.Boffin'in Burak'ı devirmesine devam dedi.Pozisyon penaltıydı ve kart gerektirirdi.Dünya Kupası'nda maç yönetecek düzeyde bir hakemimizin ülkenin üst düzey takımlarının maçlarını yönetirken ne yazık ki standartların dışına çıkmasını aklımız almıyor.

Sonuçta Galatasaray oynadığı oyun ve futbol aklıyla,kaliteli ayakları ve Mancini'nin yerinde hamleleriyle lige ağırlığını koydu.Yarışı bırakmayacağını kanıtladı.

YORUM YAZ