MENÜ

Sihirli solak

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligdeki ilk iki maçında büyük bir avantajı tepen ve rampada infilak eden rokete dönen Fenerbahçe, hasarlı ve moralsiz çıkmıştı Bursaspor karşısına...
Üstelik fazladan bir stresle yüklüydü. ‘Fazladan’ diyorum, çünkü ilk maçta biraz daha dikkatli olabilseler, gerilimsiz bir formalite ya da prestij maçı olacaktı bu sadece.
Sarı-Lacivertliler sancılı ve sıkıntılı bir görüntü sergiledikleri sırada ‘sihirli solak’ iki hokus pokus ile maçı kopardı attı. Ligin kıyas paritesi Alex de Souza, iki goldeki fırsatçılığı, zekası, vuruş becerisi ile tansiyonu bir anda sıfırladı. Futbolculuğunu tartışanlara da en güzel yanıtı verdi.
Sağ kanatta Gökhan Gönül’ün varlığı çok şeydi. Bu çocuk hastalıktan yeni çıkmış haliyle bile bu takımın enerji deposu... O çıktıktan sonra takımın hali ortada.. O ne kadar öyleyse, ‘Turist Ömer’ Vederson’un fantezi arayışı da o kadar enerji sarfiyatı. Düşüşe giren Deivid’in de bir an önce toparlanması şart. Yoksa şöyle bir dönemde bedeli gerçekten ağır olabilir.
Emre’nin yaptığı yenilir yutulur, affedilebilir, hoşgörülebilir şey değil. Hareketin kendisinden bile daha yakışıksız olan, hemen ardından yaptığı sahte centilmenlik gösterisi... Direkt kırmızı istedi ama hakem sarı ile geçiştirdi. Neyse ki, Aragones duruma seyirci kalmadı.
Sarı Kanaryalar kupanın 6. maçında kalesinde ilk kez gol görürken, Güiza da uzun süre sonra orucunu açtı ama sadece o kadar.
Selçuk Şahin ve Volkan Babacan’ın dikkatleri, soğukkanlılıkları ve yerinde müdahaleleri de ‘aferin’ gerektirecek düzeyde.
Özetle; Fenerbahçe istediğini almış olsa da, sorunları aynen devam ediyor.

YORUM YAZ