MENÜ

Kurtarıcı Alex!

Abone Ol Google News

Futbol endüstrisinden, kamp turizmi sayesinde büyük kazancı olan bir kent. Otellerinin sahaları Preimer League kalitesinde, kendi takımının oynadığı zemin, alelade bir semt sahasından farksız. Taktik tahtası gibi tuhaf izler, uzaylılardan kalma gibi... Süper olduğu ileri sürülen ligimize en uygunu bu aslında...

Haberin Devamı

Emre tribünde ‘cezasız son maçı’na çıkmış. Haftaya ‘cezalandırma’ yeniden başlayacak çünkü... Her türlü futbol kazası ve sakatlık için müsait ‘zeminsiz zemin’de, kendinden kaynaklanan abuk ahval ve şerait içinde golü de erken buldu Fenerbahçe... Hem de Kazım’la... Güzel vuruşu aynı güzellikle savuşturulan Alex, hemen peşinden golden daha değerli bir asistle tabelayı değiştiren adamdı. 6 dakika sonra Bilica bomboş pozisyonu harcamasa maç orada kırılacaktı. Kazım’ın ve Mehmet’in estetik füzeleri, direkte patlasa bile futbol adına ziyafetti.

Kronikleşmiş ‘zihinsel duraksama’ anlarından birinde, antrenmanda bile yenmeyecek bir golle maç tekrar düğümlendi. Zituni’nin hakkını yemek de ayıp olur. Maçı kurtaran ve kopartan adam Alex’ti. Onun olağandışı güzellikteki iki pasına Güiza’nın yaptığı muamelenin adı ise tek kelimeyle ‘futbol ihaneti’dir! Bilica’nın kaval kemiğiyle yaptığı rövaşata da şanssızlık anıydı.

Haberin Devamı

Peki 7’de 7’nin kahramanı 89’da gol çıkaran Volkan mı, yoksa 90’da gol atan Semih mi? Ona da vicdanı olanlar karar versin.

YORUM YAZ