MENÜ

Pereira'nın not defteri

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Atina’da geciken gol İstanbul’da erken gelince maç daha 7. dakikada bitti. Doğal olarak Pereira’da not defterini çıkarıp notlar almaya başladı. Olası uyarıların aşağıdaki gibi olması bir ihtimal...

-Golü bulduk. Üstümüze gelecekler. Çift santrafora gerek kalmadı. Fernandao önde tek kalsın. Van Persie orta sahaya yaklaşıp top almalı. Bireysel yetenekleri ile rakibe sıkıntı yaşatırız.

-Hakemin golden sonra gözüne perde indi galiba. Gorbunov’un ceza sahası dışındaki elle müdahelesini görmedi. Oyuncularımı uyarmalıyım. Kart görenler daha dikkatli olmalı. Kjaer’in arkadaşlarını uyarması doğal ama jestlerine biraz daha dikkat etmeli.

-Avrupa Ligi grup maçları için birkaç takım elbise almam lazım. Hazır indirim de var. Lacivert takımlar sempatik olur.

-Fernandao’yu oyundan çıkarsam mı acaba? Sakatlanabilir ya da ceza alabilir. Ona ihtiyacım var.

-Şener yeterince bindirme yaptı. Her pozisyonda çıkmasın. Diğer bek Caner öne çıksın. Şutları ve ortaları etkili oluyor.

-Marcelinho’ya yakın oynasınlar. Driplingleri çok etkili. Transfer listesine alsak mı acaba? Sow da gidiyor. Aziz başkan İbrahimoviç’i istiyor. Alır mı alır.

-2 oldu. Rotasyon başlasın. Alper oyuna girsin artık. Meireles; Venha ca (Gel buraya)...

-Kanatlar çok boşaldı. Volkan Şen’in tam zamanı.

-3 oldu. İyi ki Fernandao’yu dinleyip Volkan Şen’i almışım. Yunanistan’ı bırakıp Fenerbahçe’ye gelmekle de çok doğru yapmışım. Aferin bana. Primi hakettim. Aziz başkandan mı yoksa Yandex’ten mi istesem!

YORUM YAZ