MENÜ

O fatura hakeme kesilmez

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

“Faule açık bir takımız, çünkü çok dripling yapıyoruz. Tek pas oynayarak hakemi de devre dışına çıkarmamız mümkün. Ancak ne olursa olsun Fatih hocanın faturayı hakeme kesmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Karşılaşma sonrasında hakemler konusundaki açıklamaları sebebiyle Fatih hocaya hak vermemek mümkün değil. Letonya maçında özellikle faullerle ilgili bariz hatalar yaşandı. Fatih hocamızın bahsettiği ofsayt pozisyonunda da sorumlu yan hakemdir. O, bayrağını kaldırınca hakem de düdüğünü çaldı. Buna rağmen Fatih hocamız faturayı tamamen hakemlere kesmeyecektir, kesmemelidir diye düşünüyorum. Oynadığımız futbol hakemlerle çok ilintili. Faule açığız, çünkü çok dripling yapıyoruz. Tek pas oynayarak hakemi devre dışına çıkarmamız mümkün.

Artık kazanmak da yetmeyebilir


Hakem sıkıntısı Türk futbolunda yıllardır devam ediyor. Hakemlerden şikayetimiz bitmedi. Onların da tavırları değişmedi. Futbol anlayışımızı tekrar gözden geçirmek zorundayız. Letonya karşısında ilk 11’de çok fazla ofansif ayak gördük ama bitirici vuruş noksanlığı vardı. Pozisyon yaratan bir sürü oyuncuya sahiptik. Volkan Şen, Gökhan Töre ve Arda Turan gibi 3 tane kanat oyuncusu vardı. Bunların yerine biraz daha golcü özelliği bulunan bir isim olmalıydı diye düşünmemek mümkün değil. Grup maçlarından beri fırsatları hep teptik, pazar günü hedef galibiyet ancak bu sefer o da yetmeyebilir.

YORUM YAZ