MENÜ

Beşiktaş Yönetimi'ne...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'la şampiyonlukta yaşamış. Bu kadar evlat dururken, ilk sözü "şampiyonluk görmedim, şampiyon olmak istiyorum" diyen bir hocayla üç yıllık kontrat imzalıyorsunuz. Bu nasıl bir zihniyet? Beşiktaş mı Şenol Güneş'i, yoksa Şenol Güneş mi Beşiktaş'ı şampiyon yapacak? Derbileri kazanamadığı ve şampiyon olamadığı için Bilic'i göndermediniz mi? Hadi Bilic'i yolladınız. Niye Beşiktaşlı hocalar akla yatmıyor? Galatasaray, Hamza hocasıyla şampiyon olmadı mı? Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamadı mı? Siz niye içinizden yetişenlere güvenmiyorsunuz? Kime bu güvensizlik? Bize mi? Yoksa kendinize mi? Sakın, "Ertuğrul Sağlam ve Sergen Yalçın, zaten başka takımlarda çalışıyorlar" demeyin. Bilic'in ayrılacağı kaç hafta önceden belli. "Bekle" deseniz, bu çocuklar durmazlarmıydı?

Senaryo da hazır? Şenol Hoca, Bursaspor'a iyi futbol oynatıyormuş. Ertuğrul Sağlam zamanında, kötü oynayıp mı şampiyon oldular. Bilic'in, Beşiktaş'ı bu sezon iyi oynamadı mı?

Siz başlattınız!

Genç oyuncular onunla kendini bulacakmış? Şampiyonluğa oynarken nasıl oyuncu kazanacaksın? Önce maç kazanmak lazım. Anadolu kulüplerinde taraftar hoşgörüsü ve yöneticilerin büyük takımlara oyuncu satma arzusu, genç yeteneklere tahammülü artırır. Fakat şampiyonluğa oynayan takımlarda durum farklı. Beşiktaş'ta kötü oynayan bir Oğuzhan'ı ne kadar görmezden gelebildik. Mustafa Pektemek'in ağır sakatlıklar yaşamış olması eleştirileri engelledi mi?

Bu senaryolarınız dizi filmlerde olur. Güzel hikayeler, Yeşilçam'da da iş yapabilir. Ama yeşil saha gerçek ister. Skor tabelasını gizleyemezsiniz. Kendi evlatlarınızı hiç saydınız. Bari taraftarı üzmeyin. Bu camia Şenol Güneş'i de bağrına basar. Beşiktaş'ın hocasının karşısında bizde önümüzü ilikleriz. Ama değerli Beşiktaş yönetimi! Sizin krediniz tükeniyor. Ne yazıkki futbol böyle bir oyun. Önce oyunculardan bazılarıyla yollar ayrılır. Sonra sıra hocaya gelir. O da gidince sportif başarı şart. Yoksa yenilenen stadın açılışını başkaları yapacak. Oysa o kurdelayı kesmek sizin hakkınız. Siz başlattınız. Siz bitirin...

YORUM YAZ