MENÜ

Ah be evladım

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Volkan Şen çok özel bir oyuncu. Topu kontrol ederken rakibinden kurtuluşu en az asisti kadar güzel. Birçok oyuncu topu kontrolde zorlanırken, Volkan kalitesindeki oyuncular için rakibi oyundan düşürmek çok kolay. Çünkü yeteneklerinin sınırı yok. Tek kusuru var. O da geri dönüşlerdeki gecikmesi. Yürüyerek yaptığı geri dönüşler, offsaytta kalmasına sebep olduğundan, top ayağındaki arkadaşının pas alternatifini azaltıyor. Pas alternatifini azaltması sorun değil, mesele kendini oyundan düşürmesi. Daha da vahim olan Pereira’nın Volkan’ı oyundan çıkarıp Fenerbahçe’yi oyundan düşürmesi.

Diego’yu anlamak zor

‘Kontrolsüz güç, güç değildir’ sözü Fernandao için geçerli değil. Onunla ikili mücadeleye girmemekte fayda var. Kademe bekleyip vakit kazanmak oyundan düşmeyi engelleyebiliyor. Ali Turan ve Vukovic çok akıllıca davrandılar. Ancak yine de pozisyonlara girmesini ve gol atmasını engelleyemediler. Diego’yu anlamak çok zor. Potansiyeli olmasa ‘yanlış transfer’ deyip geçersin. Frikiklerine, şutlarına, asist ve gollerine tüm dünya tanık. Faydasız oyununu artık kanıksadık.

Skor göre değil, topa göre!

Konyaspor olayı çözmüş. Atılan golün üstüne yatmanın, mağlubiyeti hazırladığının farkındalar. Skora göre değil, topa göre pozisyon alıyorlar. Holmen, Volkan ve Ali Çamdalı bitmez tükenmez bir enerjiye sahipler. Hangisinin daha etkili olduğu daha büyük muamma. Ömer Ali driplingleri ile potansiyel tehlike. Meha duran top, Rangelov ise son vuruş ustası. Başlarında da Kocaman bir usta var: Aykut Kocaman. Bu aralar, evlatlar büyüklerini çok üzüyor.

YORUM YAZ