MENÜ

Zaniolo ve Muslera ile gelen rekor

Abone Ol Google News

Galatasaray bir ayı aşkın sürenin ardından Süper Lig'de maça çıktı. Tribünleri dolduran taraftarlar takımlarını ne denli özlediklerini gösterdiler.

Haberin Devamı

Teknik direktör Okan Buruk, Mertens'in sakatlığında Mata'yı oyuna sürdü fakat istediğini alamadı. Formsuz Rashica yerine ise hazırlık döneminin yıldızı Yunus Akgün'e şans tanıdı. Yunus iyi niyetliydi fakat Kasımpaşa'nın yüksek fizik güçlü oyuncuları arasında etkisiz kaldı.

Oliveira'nın en iyi maçıydı

Sergio Oliveira ve Lucas Toreira ikilisi orta sahada teknik kapasiteleri ve oyun görüşleriyle fark yarattı. Özellikle Oliveira'nın Galatasaray'daki en iyi maçlarından biriydi desek abartı olmaz. Sacha Boey ise yıpratıcı özellikleriyle hem hücum, hem savunmada yine kusursuz bir iş çıkardı.

Abdülkerim ateşledi

Abdülkerim Bardakcı-Nelsson ikilisi savunma aksiyonlarında yine çok üstündü. Özellikle ikinci yarıda Abdülkerim'in Fode Koita'yla girdiği ikili mücadelede attığı depar ve kritik müdahalesi tribünleri ve takımı ateşleyen en önemli olaylardandı. Adekugbe ise zamanla Hatayspor'daki günlerine dönecektir.

Haberin Devamı

Zaniolo ikinci yarıda girdiği maçta klasını ve farkını gösterdi. Rashica da yine sonradan girmesine rağmen maç içinde hem savunmacı, hem de hücumcu etkinliği gösterdi. Daha derli topluydu. Mauro Icardi iştahlı olmasına rağmen gol yollarında biraz şanssızdı.

Soğukkanlı Muslera

Son dakikalardaki Kasımpaşa akınlarında Galatasaray takım savunmasını çok iyi yaptı. Muslera, Aytaç Kara'nın frikiğinde konsantrasyonunu yüksek tutup yaşanan karambolde soğuk kanlı kalışı belki de galibiyeti kurtardı.

Hikayesi bol sezon

Okan Buruk ve öğrencileri, zirve yolunda hikayesi bol bir sezon geçiriyor. Ligde 14 maçlık galibiyet serisiyle tarihi bir rekora imza attılar. Şampiyonluk hedefiyle çıkılan bu yolda, rekor geliştirme fırsatları var. Taraftarıyla bütünleşen Galatasaray; yetenekli ve dünya çapında oyuncularıyla istediğini almaya devam edecek gibi duruyor.

YORUM YAZ