MENÜ

Sezonun en kritik maçı

Abone Ol Google News

Galatasaray için sezonun belki de en kritik 90 dakikasıydı. Alınan sonuç bunu bir kez daha ispatladı.

Haberin Devamı

Karagümrük, Pirlo yönetiminde bu ligin etkili takımlarından biri. Özellikle fizik üstünlük anlamında çok etkililer. Galatasaray bu duruma karşılık verirken zorlandı.

Sarı-Kırmızılı formayla 450. maçına çıkan Muslera, kalitesine yakışmayan goller yedi. Nelsson ise tanınmayacak kadar kötüydü. Danimarkalı stoperin 3 maçtır formsuz görüntüsü vardı, dünkü maç tam anlamıyla tüy dikti. Adekugbe de Alanya deplasmanından çok uzaktaydı.

Torreira-Oliveira-Mertens üçlüsü takımı ayakta tutan, tribünleri oyuna dahil eden isimlerdi. Çok fazla efor sarf ettiler. Abdülkerim, Kerem, Rashica ve Boey ise yine standartlarını korudu.

Okan Buruk'un değişiklikleri ise istediği katkıyı veremedi. Icardi'nin penaltı atışını ve Mata'nın oyuna girişini anlayamadım. Sahada ve VAR odasındaki hakemler ise her iki tarafı da memnun etmedi. Maça değil ama sezonun sonucuna tesir edecek hatalara imza attılar.

Gomis'in yaptığı kabul edilemez

Haberin Devamı

Gomis’in açıklaması Galatasaray’a ve teknik direktörlük makamına hakaret. Yalancı demeyip lafı dolandırıyor. Sezon başındaki hayati katkılarını silip attı. Bu saatten sonra yolu açık olabilir. Bir takımın kaptanı bunu yapamaz.

YORUM YAZ