MENÜ

Hareket alanı bırakmak lazım

Abone Ol Google News

Galatasaray'da Ocak ayında Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından yerine getirilen Domenec Torrent, kabus gibi başlangıcın ardından son 4 maçında yenilmeyen üstüne de önce Göztepe ardından da Çaykur Rizespor maçlarında geriye düşse de kazanan bir takım yarattı.

Haberin Devamı

Gerek Torrent'in geldiği zamanki yoğun fikstür, gerekse kulübün yanlış iletişim stratejisi İspanyol teknik adamı tanıma anlamında kafalarda soru işareti oluşturmuştu.

Milli arada teşhisi koydu

Ocak ayı sonunda liglere verilen milli arada özellikle Antalya kampında takımı daha iyi tanıma fırsatı yakalayan Torrent, teşhisi koydu ve takımı Şubat ayındaki 4 maçta da yenilmedi.

Koridor futbolu...

Maçlardan önce ve sonra takımın taktik anlayışındaki değişikliklerden bahseden Dome, yayıncı kuruluştan Kutlu Akpınar'a verdiği özel röportajda da bu konuya uzun uzun değindi.

Bek oyuncularının ve kanatta görev verdiği isimlerin maç içerisindeki değişimlerini 'Koridor futbolu' olarak anlatan deneyimli teknik adam, bunun sonuçlarını aldıklarını anlattı.

Haberin Devamı

Sinyor Terim

Galatasaray'da Fatih Terim'den sonra göreve gelmek zordur. Domenec Torrent de bunun farkında ve Terim'e büyük saygı duyduğunu ifade etti. Açıklamasında sürekli 'Sinyor Terim' (Sayın Terim) ifadesini kullanması alçakgönüllü ve saygıya önem veren yapıda olduğunun göstergesiydi.

Mart cenderesinden çıkar mı?

Mart ayı Galatasaray için çok zorlu geçecek. Önce sezonun flaş ekibi Konyaspor deplasmanına gidecek olan Sarı-Kırmızılılar, ardından Barcelona'ya konuk olacak. Avrupa Ligi'nde rövanş öncesinde ise evinde Beşiktaş'la karşılaşacaklar. Sarı-Kırmızılı takımın bu sezonki durumunu ise Mart sonunda Gaziantep FK ile deplasmanda oynayacağı maç belirleyecek. Güney doğu ekibinin ligin en iyi iç saha karnelerinden birine sahip olduğunu da aktarmak gerek.

Torrent'in esas sınavı şimdi başlıyor. 1.5 aylık sürede takıma fizik kondisyon ve taktiksel anlamda dokunduğu ortada. Taraftar, camia ve medyanın kendisine biraz hareket alanı bırakması gerek. Sonuçları yine hep birlikte değerlendiririz.

YORUM YAZ