MENÜ

Arda'yı korumayı bırakalım

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, ilk maçta evinde 3-2 mağlup olduğu Slavia Prag'a ikinci maçta da aynı skorla elenerek Avrupa defterini kapattı.

Haberin Devamı

Rakibinin akın akın geldiği anlarda hamle yapmakta geç kalan kenar yönetimi ve sahada Fenerbahçe forması giydiğinin farkında olamayan bazı futbolcular rakibin adeta ekmeğine yağ sürdü. Özellikle Sosa'nın ciddiyetten uzak performansı ne CV'sine ne de klasına yakışmayacak cinstendi.

Altay kurtarışlarıyla takımını maçta tutmak için elinden geleni yapsa da arkadaşları ayak uydurmakta zorlandı. Mert Hakan attığı golle Altay'a eşlik etmeye çalışsa da Fenerbahçe 'Takım' olgusundan uzakta kalınca elenmek de kaçınılmaz oldu.

Arda'yı koruma hocam

Teknik direktör İsmail Kartal maç öncesi basın toplantısında 'Arda Güler'i korumamız lazım' ifadelerinde bulunmuştu. Arda Güler'i koruma hocam. Bırak çocuk oynasın. Fenerbahçe'de eksik olan şey Arda'da mevcut. Takımdaki ağabeylerinde olmayan ruhla oyuna girdikten sonra ışıl ışıl parladı. Berisha'nın attığı golde de aslan payı Arda'nındı.

Haberin Devamı

Avrupa'da artık genç futbolcu makasları iyice küçüldü. Mbappe'nin Monaco'da ilk çıktığı yıllar yaşı 17'ydi. Barcelona'nın 18 yaşındaki yıldızı Pedri geçen sezon toplam 74 maçta forma giydi. Keza 18 yaşındaki Dortmund'lu Bellingham'ın kariyerinde 130'un üstünde maç var. O yüzden Arda'nın korunmaya değil daha fazla oynamaya ihtiyacı var...

YORUM YAZ