MENÜ

Açılmaya başladı

Abone Ol Google News

Hafta arasında dünya yıldızı transferleri İstanbul'a indiren Galatasaray'ın Kasımpaşa deplasmanı merak ediliyordu. Yusuf Demir ve Rashica'yı izleme fırsatı bulduk.

Haberin Devamı

Klasik Kerem golü

Maça çok hızlı başlayan Galatasaray, ilk dakika dolmadan Kerem'le gole çok yaklaştı. Bu pozisyon sonrası Kerem'in oyunu da geride kalan haftalara nazaran yükselişe geçeceğinin sinyallerini verdi. Kanat transferlerinin etkisi olup olmadığını ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Attığı ilk gol geçen seneden, ikinci gol ise bireysel çalışmalarının ürünüydü.

Anlık dalgınlık

Oyun olarak bu kez taraftarına daha keyif veren bir Galatasaray vardı. Maç başlangıcında temkinli olsa da sonrasında kontrolü eline aldı. Kasımpaşa'nın attığı gollerde ise anlık dalgınlıklar dikkat çekti.

Emin Bayram hatasıza yakındı

Abdülkerim'in yerine oynayan Emin Bayram fiziksel özelliklerini çok iyi kullandı ve hatasız bir maç çıkardı. Hamleleri çok başarılıydı. Boey takımın yine en dirilerindendi. Mertens hücumda aktif değildi fakat takım savunmasına büyük katkı sağladı. Sergio Oliviera ise kararsız bırakıyor. Bazen durağan, bazen her aksiyonda var... Bir gün direk şanssızlığını yenerse tribünleri aşağıya indirecek.

Haberin Devamı

Yusuf Demir iyi, Rashica'ya zaman gerek

Yenilerden Yusuf Demir'i Shaqiri'ye benzettim. Hareketliliği ve oyun görüşü Galatasaray'a çok katkı yapacaktır. Türk statüsünde olmaması ise tek kelimeyle skandal. Rashica'nın ise kumaşı iyi ama zaman tanımak gerek.

Oyun anlayışı aşılanmış

Okan Buruk oyun anlayışını takıma aşılama evresinde çok yol kat etmiş. Bundan sonra tekrar eden çalışmalar olmalı. Konyaspor karşılaşmasından sonra milli ara devamında Adana Demirspor deplasmanı, akabinde ise BAY haftası gelecek. Bu süreç takımın oturması konusunda yardımcı olacaktır.

Taraftar şimdiden cuma günü oynanacak maçı beklemeye başladı. Bu maçı tribünde izleyen Mata ve Icardi'yle tanışmayı bekliyorlar. Okan hocanın elinde bol alternatifli bir kadro var. Gerekli deneyimi olan Buruk, elindeki oyunculardan randıman almasını da bilecektir.

YORUM YAZ