MENÜ

5 yıl öncesi gibi!

Abone Ol Google News

Galatasaray için Çaykur Rizespor karşılaşması bir maçtan fazlasıydı. İki kulüp arasındaki gerginlik seviyesi maçın önüne geçecek gibi duruyordu.

Haberin Devamı

Doğru pozisyon var sonuç yok

Karadeniz ekibi Gedson Fernandes'in harika frikik golüyle maça etkili başladı. Oyun anlamında doğru pozisyon alma ve paslaşma konusunda doğruları yapan Galatasaray sonuca gitmekte çok zorlandı. İlk yarının son anlarında biraz da inisiyatif alarak hücuma çıkan Patrick van Aanholt, sağ ayağıyla soyunma odasına dengede gidilmesini sağladı.

Rizespor ikinci yarıya da Karadeniz'in sert rüzgarını arkasına almış gibi başladı. Tyler Boyd'un uzun menzilli şutu Galatasaray taraftarına 'Acaba' dedirtti.

Erken hamle sonuç getirdi

Göztepe galibiyetinin ardından bir seriye bağlama zorunluluğu olan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent bu kez oyuna erken müdahale etti. Gomis ve Babel hamleleri, tecrübeli isimlerin de istekli olmasıyla sonuç verdi.

Bafetimbi Gomis'in kaçırdığı penaltı sonrasında düşmeyen Sarı-Kırmızılı takım, Kerem'in düşürülmesi sonucunda Babel ile önce tabelayı eşitledi sonra da Van Aanholt'un belki de kariyer gollerinden biriyle öne geçti.

Haberin Devamı

Maçın son anlarında Feghouli'nin Gomis'e servisi ise ilk geldikleri sezonlardan esintiler sunuyordu.

Kerem ve Gomis...

Kerem'in duran top ve dripling özelliklerinden fazlasına ihtiyacı var. Biraz daha savunma yardımı, biraz daha takım oyununa girmeli. Bafetimbi Gomis'in golcülüğü ise tartışmaya kapalı bir konu. Ancak penaltı noktasına gitme konusunda düşünmeli. Geçen hafta 2'de 2 yapsa da taraftarların güvenini kazanamadı. Bugün kaçırdığı penaltıdan sonra kritik anlarda daha soğukkanlı arkadaşlarıyla topu paylaşmalı...

YORUM YAZ