MENÜ

Yeniler kayıp

Abone Ol Google News

İstedikleri skorları alamasalar da en heyecan veren takımları olan Rize ve Erzurum’un Süper Lig’deki ilk randevularında futbol açısından kısır bir 45 dakikaya tanıklık ettik.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile rakip kaleye en çok şut atan takımı olan Rize, 33. dakikada sadece bir kez Umar’la o da isabetsiz bir yoklama yaptı. Erzurum ise kötü günündeki Fink’in koridorunu Emrah’la iyi kullandı ama bu oyuncu, ortalarında ceza alanındaki arkadaşlarını topla buluşturamadı.

İbrahim Üzülmez, Fink’in yerine Orhan’ı aldığı ikinci yarıda Mustafa’yı da Samudio’nun yanına sürünce hakimiyet tamamen yeşil-maviliere geçti ve Rizespor, Akhisar’daki etkili futbolunu oynamaya başladı. Konuk Erzurumspor da savunma ağırlıklı futbolu tercih edip, etkili kontrataklarla rakip kaleye gidince ortaya, pozisyon üretilen, tribünleri tıklım tıklım dolduran futbolseverlere keyif veren futbol çıktı.

Gariptir, ilk iki maçlarındaki performanslarıyla çelişse de en çok gol yiyen 3 takımdan ikisi olan Çaykur Rizespor ve Erzurumspor, bunca pozisyona karşın birbirlerine gol atma becerisini göstermeyip birer puanla yetinmek zorunda kaldılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ