MENÜ

Mutlu ve umutlu!

Abone Ol Google News

Tam da beklendiği gibi oldu! Ünal Karaman, kendilerine büyük avantaj sağlayacak Kayserispor’un yaşadığı olumsuzlukları yok sayıp işi şansa bırakmadı. İlk 3 dakikada da belli oldu oyunun rengi! Rakip savunmanın hatalarına ve çıkarken top kayıplarına dayanan Trabzonspor’un her hücum girişimi tehlike oldu. Birkaç kez İsmail’in direnişi, bir direk engeline karşın Sörloth ve Nwakaeme fileleri havalandırdı. Ömer’in şık golü, Kayserispor’un çıkarken hata yapmadığı tek atağından geldi! Belli ki bu gol devre arasında “rehavet uyarısı ya da fırçası!” yaptırdı. Sörloth-Sturridge işbirliği bunu gösterdi ve 2. yarı golle başladı. Sonrasında Kayserispor’un gücü oranında direnişi ve cılız hücum girişimleri. Ardından penaltı ve Sturridge’in klas gol vuruşu. Savunmada maçın başındaki gibi bir büyük hata daha ve Abdu lkadir golü. Kravets’in sayısına Sörloth’un yanıtı. Böylece en farklı galibiyetini alan Trabzonspor’un devre arasına mutlu ve büyük yarış için umutlu gidişi...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Uğurcan sakatlandı. Kendisini sahadan sağlık görevlisiyle birlikte Djedje çıkardı. Hakan Arıkan çizgide bekleyip geçmiş olsun dileklerini iletti. Ligimiz benzer centilmence görüntüleri daha çok hak etmiyor mu?

Haberin Devamı

Maçın starı

İki gol, bir asist, bir direk engeli, 3 İsmail kurtarışı ve bir penaltı alarak oynadı Sörloth. Norveçli golcü, maçın en çalışkan en üretken oyuncusu olurken gol krallığında da zirveye çıktı.

Maçın olayı

15’lik Emre ile Süper Ligde on birde ilk kez şans bulan Ömer ve Osman Can’ı kullanmak zorunda kalan Kayserispor Teknik Sorumlusu Ö. Faruk Mahir’in mazeret üretmek yerine, “11 aslanla mücadele edeceğiz!” sözü.

Kısa mesaj

İsmail daha maçın başında iki mutlak pozisyonu kurtardıktan sonra 7 dakika dayanabildi, ne yapsın! İlk dakikada iki stoperin birlikte ıskası, maçın kendi açısından çok zor geçeceğini göstermişti zira!

YORUM YAZ