MENÜ

Tribünlere inat futbol!

Abone Ol Google News

Rizespor ilk 15 dakikadaki temposuyla Trabzonspor’a top göstermedi. Bu durum Boldrin’in golüne kadar devam etti. Yenik duruma dü∫tükten sonra futbolu hatırlayan Bordo-Mavililer, kontrolü ele geçirmekte zorlanmadı. Özellikle sol kanadı Novak ve Anthony ile çok iyi kullandılar. Çok geçmeden bu bölgeden getirilen toplarla önce e∫itlik, sonra da galibiyet golünü yıldızla∫an Rodallega ile buldular. Ardından iki takım oyuncuları da tempoyu artırdı. İki takım da fırsatlar yakaladı ama değerlendiren taraf Trabzon oldu ve Abdülkadir Ömür’le devreye 2 farklı avantajla gittti. Tempo ikinci yarıda kaldığı yerden devam etti. Top bir o kalede bir bu kalede tehlike olup tribünleri bile kısmen de olsa futbola yoğunlaştırdı. Milli takım moralli iki kaleci Gökhan ve Uğurcan adeta devleşince gol sayısı bu yarıda Vedat Muriç’in kafa vuru∫uyla sadece birde kaldı. Sonuçta tribünlere inat önce futbol sonra da Trabzonspor kazandı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Konya’da çok basit kaybedilen iki puan üçüncülüğe mal oldu. Bunun yanı sıra 2. yarıda gençlerle sergilediği futbol ve elde ettiği skorlara bakıp taraftarının sezonu ‘kayıp’ diye nitelendirmesinde haklılık payı yok mu acaba?

Haberin Devamı

Maçın starı

Beşiktaş maçının son dakikalarında oyundan alınarak alkışlatılması ‘veda’ yorumlarını yaptırmıştı. Rodallega dün akşam olağanüstü performansıyla maça damgasını vurarak gitme ya da gönderilme kararının kolay verilemeyeceğini gösterdi.

Maçın olayı

Tribünler iki sezon öncesine takılı kaldı. Oysa ki bu sadece bir futbol maçıydı ve küçük bir azınlığın ortamı gerip sportmenliğe aykırı davranışının hiç gereği yoktu. Neyse ki gerginlik tribünlerle sınırlı kaldı ve futbolcular maçın hakkını layıkıyla verdi.

Kısa mesaj

Sezonun son maçı olmasına karşın iki takımı da motive edecek önemli faktörler vardı. Trabzonspor’un lig üçüncülüğü şansının devam ediyor olması, Rizespor içinde olağanüstü tribün desteği gibi!

YORUM YAZ