MENÜ

Trabzon bu maça çıkamayabilirdi!

Abone Ol Google News

Birileri vaktiyle, bedelini kulübe ödetme kaydıyla, teknik direktörünün, futbolcularının, sözleşmelerini yok sayıp, ‘efelenerek’ göndermeyi marifet bellemişler. Fatura da onlar arkalarına bakmadan gittikten sonra çıkmış. Böylece Trabzonspor, tarihinde ilk kez bu kadar aciz duruma düşürülmüş, bu maça ‘son dakika operasyonuyla’ çıkabilme hakkını elde eden bir kulüp olmuş... Yani yönetim eğer kaynak bulamasaydı, yazının tamamında, bu ‘rezalet’ anlatılacaktı. Neyse ki olmadı...

Haberin Devamı

En istikrarlı takım...

Fırtına, 2018-2019 sezonunu Başakşehir maçıyla birlikte açıyor... Turuncu-Lacivertliler, son yılların Süper Lig’deki en istikrarlı takımı. İlk Avrupa sınavındaki etkisiz futbolu, lig maçına nasıl yansayacak göreceğiz. Bordo- Mavililer ise maça geçen sezon hayal kırıklığı yaratan kadrosuna büyük olasılıkla iki takviye ile çıkar.

Karaman için önemli!

Stoper Toure ile Karabük’teki kiralık misyonunu tamamlayıp dönen sol bek ibanez’in performansları kadar Jose Sosa’nın da bu sezonki katkısının ne düzeyde olacağını görmek, puan kadar merak konusu. Rodallega da, özel maçtan kaynaklanan ‘küs’ durumunu gidermişse, Burak’sız maçlarda ‘merak etmeyin’ diyebilecek mi, bakacağız. Ünal Karaman için de önemli bir sınav olacak. Bu maçın ‘maç öncesi’ ayrıntıları bunlar.

Haberin Devamı

Kim öne çıkar?

Geçen sezon kapasitesini kısıtlı olarak kullanan ve performansıyla hayal kırıklığı yaratan Jose Sosa, yeni sezon öncesinde iddialı mesajlar vermişti. Arjantinli yıldız, bu akşamki maçta yüzde 100 performansını sahaya yansıtırsa öne çıkan isim olabilir.

YORUM YAZ