MENÜ

Tercihler...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk ikisine oyun şansı desek de, Arda’nın kaçırdığına mazeret bulmak akıl kârı değil. Kaldı ki aynı Arda, Hollanda’nın en etkili ismi Persie bir ölü top organizasyonunda filelerimizi havalandırırken kendisinin arkasında kalıp müdahale edemedi. Üstelik Arda yalnız da değildi, tam 6 arkadaşıyla birlikte, Persie’nin geriden hamle yapıp iyi yükselme, ters kafa vuruşu vb. gibi futbol estetiği hoş hareketlerini izlemekle yetindi.

İlk yarıda Hollanda, gerek savunmada gerekse bloklar arasında uyum sağlayana kadar, biz bir türlü skor üretemedik ve ev sahibi ekip doğal olarak toparlandı. Buna karşın ikinci yarıda Emre orijinli iki kritik çıkışta pozisyon üreten taraf olduk. Bunun nedeni Van Gaal yönetimindeki tek hazırlık maçında bolca gol yiyen Hollanda savunmasıydı. Bu durumsa Abdullah Avcı’nın gerek sahaya çıkardığı kadro gerekse oyuncu değişikliklerindeki tercihi tartışılır duruma getirir. Süper Lig’in en önemli golcüsü Burak daha erken dü∫ünülebilir miydi, biiir! İkincisi göbeği EmreMehmet ikilisine teslim etmek ne kadar normalse, Emre’den sonra özellikle Burak’ı en iyi devreye sokacak kişi olan Selçuk seçeneğinin söz konusu olmaması bir zaaf mıydı, ikii!

Abartılı risk uzatmalarda ikinci golün gelmesini sağladı. Bunu saymasak da, savunmada Narsingh’in bu kadar ba∫ı boş bırakılmasını da görmezden gelemeyiz. Neyse, sonuçta bu bir puan maçıydı ve Avcı, “Bu maçtan puan çıkardığımız takdirde yolumuz açık” demi∫ti. Yazık ki puan çıkaracak hamleleri zamanında yapamadı Avcı. Bu durumda “Yolumuz kapandı mı acaba kendisine göre”, diye sormadan edemiyor insan!

YORUM YAZ