MENÜ

Sihirli dokunuşlar!

Abone Ol Google News

Kayserispor belki de bu ligin Galatasaray’la birlikte en sorunlu takımı... Sakat mı istersiniz, cezalı mı! Disiplinsizlikten kadro dışı mı istersiniz, parasını alamayıp da kadro dışı bırakılan mı! Geçen hafta her ne kadar kabul edilmese de, teknik direktörü istifa etmiş bunun yanında da ekonomik dar boğazda bir kulüp... İşte bu halde olan Kayserispor için bu karşılaşma dönüm maçıydı.. Ama Trabzonspor için de zirvede olma, oraya tırmanma maçı... İyi başladı Trabzonspor on dakika da iki topu direkten döndü, pozisyonlar da yakaladı ama olmadı. Kayseri de yokladı bir iki kez. Taraflar gol bulamayınca ikinci yarı stresli geçecekti ki öyle de oldu. Orta sahalar rahat geçildiği dakikalarda pozisyon da verdiler ama hafta içinde annesini kaybeden Ekuban attığı golle Trabzonspor’a adeta hayat verdi. Ünal Karaman’ın oyuna bir başka müdahalesiyle de Amiri ikinci golü getirdi de skoru perçinledi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe karşısında olağanüstü futbol sergileyen ve Sarı- Lacivertliler’i her iki kanattan adeta çökerten Pereira ve Novak’a bir haftada ne oldu da bu kadar düşük performans sergilediler?

Haberin Devamı

Maçın starı

Yusuf çok klas vuruşlarda bir kez direk, üç kez de Lung engeline takıldı. Starlık ikisi arasında gitti geldi. Ekuban 3 puanlık kafa vuruşuyla adeta, “Neden git-gel yaşıyorsunuz, ben varım!” dedi.

Maçın olayı

15 ile 25’inci dakikalarda Trabzonspor’un 10 dakika içerisinde iki klas ayağının iki klas vuruşundan topun direkten dönmesi maçın olayı olur derken Ünal Karaman’ın Ekuban ve Amiri ile sihirli dokunuşu öne geçti!

Kısa mesaj

Bu skor bu takımı üst sıralar için yarışa ortak eder.

YORUM YAZ