MENÜ

Rize, Antalya'yı affetmedi

Abone Ol Google News

Kaleci Tarık Çetin kırmızı kart görene kadar, bir ölü top organizasyonundan gelen çok şık son vuruşlu Abarhoun golüne karşın tarafların birbirlerine üstünlük kurmadığı, klasik, temposuz, sıkıcı bir orta alan mücadelesi izledik.

Haberin Devamı

Ezici üstünlük skor getirmedi

Yenik durumdaki Antalyaspor, Çaykur Rizespor’un sayısal eksikliğe düşmesinden itibaren ezici bir üstünlük kurdu. Rakip kaleyi adeta ablukaya aldı. Bu durum ev sahibi ekip kontrataklarla zaman zaman etkili olmaya çalışsa da maç sonuna kadar sürdü. 54. dakikayla uzatmalar dahil, 97. dakika arasını kapsayan oyunun bu bölümüne, zamanlama hatasıyla kırmızı kart gören Tarık’tan sonra kaleyi devralan 19 yaşındaki genç kaleci Zafer Görgen damgasını vurdu.

Zafer tek başına direndi

Dalga dalga gelen Antalyasporlu futbolcuların adeta şut yağmuruna tuttuğu kalesinde devleşti. İnanılmaz reflekslerle bir çok gol vuruşuna, maçın tek golünü atan Abarhoun’un kendi kale çizgisinden çıkardığı top dışında tek başına direndi. Faslı oyuncuyla birlikte takımının, alt sıralardan kurtulmasına büyük katkı sağlayacak galibiyetinde başrolü oynadı. Maç sonunda takım arkadaşları da kendisini omuzlarda tribünleri selamlamaya götürerek ödüllendirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ