MENÜ

Pazar'a takılmak!

Abone Ol Google News

Lider ve takipçisi, yoğun kamp programı sonrası pazar günü yapacakları maçtan önce son durumlarını 2 saat arayla alt ligdeki rakiplere karşı test ettiler.

Haberin Devamı

Trabzonspor gibi ekonomik sorunlarla boğuşan Balıkesirspor Baltok, güçlü rakibine karşı haddini bilerek, yani savunma güvenliğini ön planda tutarak mücadele edip, şansını rövanşta da sürdürmeyi amaçladı. Planları ilk yarının uzatma dakikalarına kadar, Rodallega’ya iki, Yusuf’a da bir kez sonuç alamadıkları fırsat şansı verseler de başarıyla uygulandı. Ama son düdüğü beklerken Abdülkadir’in müthiş pasıyla savunmanın arkasına sarkan Ekuban’ın klas vuruşunu hesap edemediler.

İkinci yarı konuk ekibin rakip kaleye ilk şutunda Nizamettin’in müthiş füzesiyle gelen eşitlik golüyle başladı. Bordo- Mavililer ilk çıkma fırsatını yakaladıklarında Rodallega’nın kafa vuruşuyla yeniden öne geçti.

En önemlisi Yusuf Yazıcı’yla olmak üzere rövanşta kendisine daha fazla avantaj sağlayabilecek pozisyonlar da buldu. Ama tek farkla yetinmek zorunda kaldı.

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Sadece 3 gün kaldı büyük maça ve Trabzonspor ön liberoda ciddi sorunlu. Ünal Karaman bu önemli eksikliği nasıl kapatacak?

Bu sorunun yanıtını eminiz Abdullah Avcı da en az Trabzonsporlular kadar merak ediyordur!

Maçın starı

Ekuban kısa hazırlık dönemini belli ki iyi geçirmiş. Gecenin en çalışkanı özelliğine attığı golle de katkı verip tam anlamıyla maçın starı olamasa da arkadaşlarından bir tık öne geçti. Teknik direktörü de sona doğru kendisini alkışlatarak ödüllendirdi.

Maçın olayı

Futbolcuların bedeni sahada, akılları Başakşehir’de, tribünlerin ve Ünal Karaman’ın gözleri orta alandaydı. Pazar’a Sosa belki, Onazi yok. Sahi ne olacaktı o bölgenin hali? Şans bulanlar alt ligdeki rakip önünde bile varlık gösteremediler de!

Kısa mesaj

Adına ister "Zorunluluk" ister "Zorunlu olmasa da tercih böyle olurdu" deyin; ilk 11'in 5'i, yedek kulübesindeki 10 kişinin 9'u Trabzonspor'un altyapısından gelmiş ve yaş ortalamaları sadece 21.5. Başka sözümüz yok!

YORUM YAZ