MENÜ

Ligde fırtına zamanı

Abone Ol Google News

Fırtına, kupadaki Ümraniye kazası sonrasında lige dönüyor... Bordo-Mavililer, 24. haftanın kapanış mücadelesinde bu akşam son 10 maçta 1 galibiyet alan ve ciddi bir düşüş yaşayan Kasımpaşa’ya konuk olacak ve İstanbul ekibi karşısında moral arayacak.

Haberin Devamı

Gelecekte ‘ Ümraniye kazası!’ olarak anılacak şok skorla Avrupa hedefi için en kısa yolun kapanmasının teknik kadro ve futbolcularda yarattığı travma atlatılabilmiş ise eğer; Trabzonspor, hem yara sarabilecek hem de kapanan bu yolu ligde açık tutabilecek fırsatı, Kasımpaşa’nın bu sezonki en kötü döneminde yakaladı. Ünal Karaman, transfer yapamadığı için aksayan mevkileri altyapı orijinli oyuncularla kapatmanın ve bu uygulamayla başarılı olmanın teknik sorumlu olarak kendisine sağladığı olağanüstü sempati ve desteğin, malum kazayla eksilmesinin önüne geçip geçemeyeceğini bu akşamki uygulamalarıyla gösterecek.

Kadroda Seçeneği yok

Karaman, Kamil Ahmet’in sakatlığı nedeniyle Hüseyin’i sağ beke çekip, savunmanın merkezinde Toure-Hosseini ikilisini görevlendirerek diğer mevkilerde yerleşmiş isimlerle oynayacaktır. Başka seçeneği de yok zaten. Bu durumdaki rolü, önce kendini, sonra da futbolcularını moral motivasyon olarak yeterli düzeyde hazırlamış olup olmamasıyla değerlendirilecek.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Camiada Ümraniye şoku atlatılamamış henüz. Ama önemli olan teknik kadro ve futbolcular üzerindeki etkisi! Bu akşam bunun sınavı verilecek.

Ön plana kim çıkar?

Sakatlık dönüşü henüz liderlik özelliğini takıma yansıtamadı Sosa. Bir patlama yapacaktır yeniden. Bu maç o maç olabilir.

Bu istatistiğe dikkat

Deplasmanda forma giydiği son dört lig maçında da gole katkıda bulunan Trabzonsporlu Hugo Rodallega, lig kariyerindeki en uzun serisini yaşıyor. Kolombiyalı santrfor, bu süre içerisinde 3 gol ve 1 asist yaptı.

YORUM YAZ