MENÜ

Lider Alanya, Rize'ye patladı

Abone Ol Google News

Lider Alanyaspor, 1 günlük aranın ardından zirveyi muhteşem bir zafer ile geri aldı. Akdeniz ekibi, sahasında ağırladığı Rizespor’u gol yağmuruna tutarken Cisse ve Bakesatas gibi yıldızlarının önderliğinde 5-2 kazandı.

Haberin Devamı

Alanyaspor, altsıralardan kurtulma çabasındaki Çaykur Rizespor’u kolay geçti ve bir günlük emanet verdiği Trabzonspor’dan liderliği geri aldı!

Daha maçın başında bir ölü top organizasyonundan gelen ilk golde Ceyhun, kendini sadece izleyen üç stoperin arasından çok rahat bir kafa vuruşu yaptı. İkinci golde Fernandes’in yerden pasında stoperlerden biri sadece izleyici pozisyonundayken, ikincisi topu önünden, üçüncüsü de Cisse’yi arkasından kaçırdı.

İlk yarım saatteki 2 fark, konuk ekibin gardını, Alanyaspor’un da temposunu düşürdü. Üçüncü çeyrek Cisse-Gökhan mücadelesini saymazsak al gülüm-ver gülüm şeklinde geçti.

Direnç gösteremedi ve...

İsmail Kartal’ın savunmadan adam eksiltip Aminu Umar desteğiyle çıktığı 2. yarıda hücum etkinliğini sağlama düşüncesi, tam anlamıyla uygulamaya geçemeden Bakasetas’ın golü geldi.

Haberin Devamı

Erol Bulut keyifle maçı izlerken İsmail Kartal, çaresizce Barış Alıcı hamlesini de yapmak zorunda kaldı. Ama Boldrin dışında direnen oyuncusu yoktu. Brezilyalı oyuncu son 25 dakikadaki gol sağanağına kendi aldığı birer penaltı ve serbest vuruşla katılırken takımı Fernandes ve Cisse’ye engel olamayınca fark geldi.

YORUM YAZ