MENÜ

Kötünün iyisi kazandı

Abone Ol Google News

Esasında iki takım da kötü bir ilk yarı performansı gösterdi. Trabzonspor anlaşılmaz bir tutukluk içindeydi. Organize hiç bir atak geliştiremedi. Bloklar arasındaki kopukluk, ciddi hataları beraberinde getirdi. Bütün bunlar kötü günündeki Göztepe için bir motivasyon unsuru oldu. Golü ev sahibi ekibin pek etkili olamadığı hücum organizasyonunu başarısızlıkla tamamladıktan sonra geri dönüşte eksik adamla yakalanmasıyla, üstelik hiç de beklemediği bir anda Göztepe buldu. Gol, motivasyonuna özgüvenin de eklenmesini sağladı. Bordo-Mavililer ilk yarıda Beto’nun topu çeldiği Doğan’ın vuruşuyla o da 38. dakikada rakip kaleyi sadece bir kez rahatsız edebildi. Karaman iki kritik müdahaleyle takımını ikinci yarıya çıkardı. Avdijaj ve Kamil Ahmet, dökülen orta alanı toparlamaları için sahaya sürüldü. Yarım saatlik bölümde farkeden bir şey olmadı. Avdijaj’ın uygun durumdaki vuruşunda Beto topu çizgiden çıkardı. Son 15 dakikada İzmir ekibinin iyice kapanmasıyla Trabzonspor atak gözüktü o kadar.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Obi Mikel ve Sturridge, zorunlu ama olumlu sonuç veren gençleştirme operasyonuna sekte vuran iki transfer. Sık sık arkadaşlarını yalnız bırakmaları sakat geldikleri iddialarına prim yaptırıyor mu?

Maçın starı

Beto diyeceğiz. Her iki yarıda kritik dakikalarda toplamda çok önemli 3 kurtarış yaparak takımının diri kalmasını sağladı, deplasman galibiyetine büyük katkı yaptı.

Maçın olayı

Avdijaj ikinci yarıda girdi, 35 dakika oyunda kaldı, kötü oynadı, gol de kaçırdı. Ama çıkana kadar pozisyon bulabilen tek oyuncu da o oldu. Karaman kimi alsa farketmezdi ama “neden?” sorusu sadece onun için sorulabilirdi!

Kısa mesaj

Son iki maçta takımın Avrupa Ligi’nde gruptan çıkma şansı azaldı, Süper Lig’de liderlik fırsatı kaçtı. Buna rağmen tribünleri dolduran Trabzonspor taraftarının aidiyet duygusu alkışı hak etti.

YORUM YAZ