MENÜ

Karaman'ın zor kararları

Abone Ol Google News

Farklı Galatasaray galibiyetiyle özgüven patlaması yaşayan Trabzonspor’un, Alanya hüsranıyla ayakları yeniden yere bastı. Milli maçlar nedeniyle 15 gün boyunca ‘tavan yapan havayı’ normal boyutuna indirmede belli ki ciddi zorluk yaşayan Ünal Karaman, son hayal kırıklığını tedavi etmek için ciddi efor sarf etti. Galatasaray maçına ‘Burak krizi’ ile çıkmasına karşın, bunu takıma yansıtmamakta oldukça becerili davranması, Alanya sendromunun Göztepe karşısında yaşanmayacağının güvencesi oldu.

Haberin Devamı

Burak ya da Rodallega

Bütün bunlara karşın iki kritik karar vermesi gerekiyor bu akşam Ünal Karaman’ın. Burak çok çalıştı son birkaç gün. Rodallega, onun yokluğunda iyi performans gösterse de, Alanya’da sessiz kalması dezavantajı oldu. İyi ama son iki maç golsüz Rodallega ve çok çalışmış hırslı taraftar destekli Burak arasında nasıl bir tercih yapacak? Tercihi, kulübede kalanı nasıl etkileyecek? Kolay bir karar olmayacak. Kulübede kalana, bunun nedenlerini çok iyi anlatması gerekecek. Ya da iç saha sonuçta; çift santrfor BurakRodallega neden olmasın?

Haberin Devamı

Teknik adam kaderi!

Diğer taraftan Abdulkadir olayı var. Bu oyuncu da hazır. Alanya maçında Olcay’ın yerine girdi. Abdulkadir 11’de başlarsa kim kulübeye gider? Olcay mı, Nwakaame mi? Bu da kritik karar! Bu kararlarda zorlanacak olan Karaman’ın diğer tercihleri değişmeyecek gibi, Kaldı ki fazla alternatifi de yok. Ancak şu da var: İşler iyi giderse geri dönüşü alkış, tersinde, ‘neden böyle bir macera!’ diye olur. Bu da teknik adam kaderidir!

Kısa mesaj

Alanya yenilgisi, Galatasaray maçı öncesi ve sonrası oluşan coşkuyu azaltmış. Oysa ki Trabzonspor taraftarı her daim takımının arkasında olmalı...

YORUM YAZ