MENÜ

İş bitirici farkı!

Abone Ol Google News

Sturridge-Sörloth işbirliğiyle çok erken gelen gol, puan kaybının zirve yarışındaki takımlar için tahammül-telafi sınırlarını artık zorladığı haftalara denk düşen maçta Trabzonspor için büyük avantaj oldu.

Haberin Devamı

Sonrasında yerleşik iki beki ve bir stoperinin olmadığı savunmasındaki basit hatalarla verdiği pozisyonlara ve yediği eşitlik golüne karşın, üçüncü bölgede fark yaratan yıldızlara sahip olma avantajını iyi kullandı.

Antalyaspor savunmasının çaresiz kaldığı Sturridge-Nwakaeme ve Nwakaeme-Yusuf imzalı başlangıç - bitiriş vuruşları, Bordo-Mavililer’in güven vermeyen futbolunun sürprizi oldu. Serdar Özkan ve Aatıf takviyesiyle çıktığı 2. yarıda ev sahibi ekibin yoğun baskısı izlendi.

Trabzonspor ise topu öne taşıyacak oyuncuları Sturridge ve Yusuf’u kulübeye çekerek bu baskıya adeta davetiye çıkardı. Ancak Antalyaspor bütün bunlara karşın ilk yarıdaki kadar etkili pozisyon üretemeden maçı tamamladı. Böylece kötü futboluyla gecenin sevineni Trabzonspor oldu.

Gecenin sorusu

Trabzonspor 3-1 önde başladığı 2. yarıda tıpkı Galatasaray maçında olduğu gibi rakibinden büyük baskı yedi. Acil çözüm bekleyen sorun bu değil midir?

Haberin Devamı

Maçın starı

İki takımda da ön plana çıkan oyuncu olmadı. Bu nedenle kötü oyunları bir yana skora katkıları nedeniyle iki kritik kurtarışıyla Uğurcan ve iki asistiyle Sturridge isimleri verilebilir.

Maçın olayı

Sturridge oyundan alınırken, kariyerine hiç de yakışmayacak davranışlarla tribünleri tahrik etti. Uyarılara karşın ısrarıyla da şaşırttı!

Kısa mesaj

Sosa, Novak ve Pereira’nın yoklukları, görevlerini üstlenen isimlerin kötü performansları nedeniyle ciddi biçimde sırıttı.

YORUM YAZ