MENÜ

Güzel şeyler!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sadri Şener, Serhat Demirtaş’la röportajında yakınmış, “Hep bana ‘Geçmiş olsun Sayın başkan’ diyorlar, büyük maçlar sonrası artık ben de onlara söyleyeyim!” dileğinde bulunmuştu. Bu dileği gerçekleşti. Yeni bir yakınma bekliyor camiası ondan: “Hep ben başkalarının şampiyonluklarını kutluyorum. Artık onlar da beni kutlasınlar...”
***
Takımına oynattığı futbol keyif veriyor, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor. Alınan sonuçlar camiayi zevkin, takımı puan cetvelinin doruğuna çıkarıyor. Kaybolmuş yıldızları yeniden kazanıyor. Milli Takım seçicilerini, takımlarında yedek kulübelerindeoturan oyunculardan kurtaracak alternatifler sunuyor. Şenol Güneş’ten söz ediyoruz. Herkes liderlik sarhoşuyken o Erdoğan Arıkan’la bağlantısında felsefe yaptı. Arda’yı kurtarmaktan bahsetti, “Başka bir Arda var mı?” diye sordu. “Öncelikli amaç Türk Futbolu’na katkı yapmak” dedi. Başarı böyle eliyor işte...
***
Yayıncı kuruluş Lig TV, Türkiye’de futboldan sonra, yayıncılığın marka değerini yükseltti. Markus Merk gibi bir ismi yorumcu olarak getirtti. Son programında, “Oyuncular mutlu olmalı” dedi, Merk. Sonra bir pozisyon için ekledi: Ben sporcunun fair play kuralları dışında kendisine avantaj sağlama çabalarını yanlış bulurum.” O kadar yalın, o kadar temiz duygular ki, yüz hatlarından gördük içtenliğini. “Budur” dedik. Kasti tekmeleri, hakemleri yanıltma çabalarını, sahalardan ekranlara dudaklardan yansıyan küfürleri falan, birden unuttuk!
***
7 Kasım, Kazım Koyuncu’nun doğum günüydü. Trabzonspor’un Galatasaray’ı yenerek liderlik koltuğuna oturduğu gün yani. Bordo Mavili taraftarlar, doğum gününde galibiyeti O’na, Kuzey’in Asi Genci’ne hediye etmişler. İyi de etmişler. Söz vermişlerdi kendisine zira: “Seni türkülerinle, Trabzonspor sevdan ile yaşatmak boynumuzun borcu olsun.”
***
Trabzonspor Ersen Martin Davası’nı kazandı. 960 bin Dolar, 3 yıl gecikmeyle girdi Trabzonspor’un kasasına. Bunda Şenes Erzik’in davayı ısrarlı takip edişinin rolü yadsınamaz. Kendi hatalarından uluslararası alanda kayba uğrayan, kaybettikleri maçları hakemlere bağlayıp, “Bu Şenes Erzik ne iş yapar?” diye yakınanlara verilecek en iyi yanıt: Şenes Erzik bu işleri yapar. Hala nedeni anlaşılamayan kararla iade edilen parayı kurtarır!

YORUM YAZ