MENÜ

Göztepe'yi Aatif yaktı!

Abone Ol Google News

Çaykur Rize, 7-2’lik ağır Beşiktaş yenilgisini affettirmek; Göztepe ise Bursa’nın kaybettiği haftada ateş hattından kurtulmak için sahadaydı... Kıran kırana geçen maçta Karadeniz ekibi hedefine ulaştı. Galibiyeti getiren tek golü şık bir vuruşla Aatif attı.

Haberin Devamı

Tam bir bıçak sırtıydı Çaykur Rizespor’un durumu! Geçen hafta yaşadığı bozgunun ardından, ateş hattının göbeğindeki Göztepe karşısında ya düzlüğe çıkacak ya da alt sıralara inip Beşiktaş maçına kadar 2. yarının en iyi ekiplerinden biri sıfatına sahipken gelecek haftalarda korkulu rüyalar görecekti. Okan Buruk hezimette imzası bulunan kadroyu hiç bozmadı ve ‘çıkın kendinizi temizleyin’ dedi adeta. Tamer Tuna, takımını sahaya, evindeki Akhisar şokunu yaşayan kadrodan 4 farklı isimle çıkardı.

Muriç VAR’a takıldı

Gassama’nın dizinden koluna gelen topun VAR kontrolü süresince yarattığı ve olumsuz sonuçlanan penaltı heyecanı dışında ilk 20 dakika zevksiz-kalitesiz bir futbola sahne oldu. İki tarafında kontrollütemkinli futbol anlayışı devam edince bu yarıda sadece kaptan Aatif’ın bireysel beceriyle taşıyıp attığı sert şutu Beto ’nun karşılaması, bu yarı için not defterlerinde yerini alabilen ilk pozisyon oldu. Bir ölü top organizasyonundaysa Vedat Muriç’in topu filelerle buluşturmasına VAR ‘ofsayt’ dedi.

Haberin Devamı

Beto’ya rağmen...

İki hoca da ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak çıktıkları ikinci yarının başında izlenen bir Aatif klasiği maçın gidişatını değiştirdi. Faslı oyuncu kendi başlattığı atağı bir duvar pasıyla sonlandırıp şık bir vuruşla golü buldu: 1-0. Sonrasında Tamer Tuna, Serdar Gürler hamlesi yaptı ve artık Göztepe için risk zamanıydı. Böylece her şey ev sahibi takımın istediği gelişti. Önce Boldrin sonra Muriç faturayı kesebilirdi, Beto engelledi. Son 15 dakikada eşitlik çabalarını artıran konuk ekip sonuç alamayınca ligdeki konumu iyice tehlikeye girdi.

YORUM YAZ