MENÜ

Fırtına, Kupa'da sessiz

Abone Ol Google News

Bir yanda Fenerbahçe’yi eleyen alt lig takımı apoletini takmış, belli ki hayli geniş kadrosu nedeniyle o iki kritik maçta görev yapan 5 oyuncusunu kulübeye çekebilmiş Ümraniyespor. Diğer yanda Galatasaray maçı, sakatlar, dinlendirilmesi gereken yorgun - riskli oyuncular gibi sorunlarla boğuşan Trabzonspor..

Haberin Devamı

Amiri ve Batuhan’ın kontrolündeki orta alanın adeta rakibe teslim edilmesiyle kolay gerçekleşen konuk ekip ataklarında Leandrinho iki kez “Bir sürprize hazırlıklı olun” mesajını verir gibiydi! Madinda’nın direkten dönen şutu da bu durumu pekiştirdi.

Trabzonspor ise Batuhan’ın sakatlanmasından sonra oyuna giren Abdülkadir Parmak ile rakip kalede varlığını hissettirse de sonuçsuz kalan iki kötü final vuruşu ilk yarının golsüz kapanmasını sağladı.

Rastlantı değilmiş!

İkinci yarı tempolu başladı. Ümraniyespor da rövanş için daha avantajlı bir skoru kovalamaya başlayınca ortaya ilk yarının aksine zevkle izlenir bir futbol çıktı. Her iki kalede de yaşanan kritik pozisyonların en çok iz bırakanı Yusuf’un direkten dönen serbest vuruşu oldu.

Haberin Devamı

Göbek Yusuf - Abdülkadir Parmak ikilisine teslim edilip Rodallega da sahaya sürülünce Bordo mavililer oyunu kontrol altına alarak rakip yarı alana yıktılar. Güçlü rakibine karşı iyi kapanıp savunmada hata yapmayan Ümraniyespor, çabuk çıktığı anlarda önemli fırsatlar da buldu. Atabey’in 5 dakika arayla iki kafa vuruşunda sahanın en genç ismi Arda kalesinde adeta devleşerek Trabzonspor’da rövanş için umutların azalmasına engel oldu.

Konuk ekip böylece Fenerbahçe maçlarının rastlantı olmadığını gösterdi.

YORUM YAZ