MENÜ

Farklı Trabzon!

Abone Ol Google News

Yetmedi, ikinci yarıda özellikle sağ tarafın (Serkan ve oyunda kaldığı sürece Volkan’ın) aksaması, rakibin bu bölgeyi iyi kullanmasını sağladı. Nitekim bu bölgeden peşpeşe gelen ataklarda önce Holman direk şansızlığıyla verilen sinyal Kamil Zayette’ın maç deneyimi az iki savunmacı arasında zorlanmadan yaptığı vuruşla, Trabzonspor için rahat götürdüğü maçta sıkıntılı süreci başlattı. Bu durum Olcan-Yasin işbirliğiyle gelen ve farkı yeniden ikiye çıkaran gole kadar devam etti.

Oysa ki çok iyi başladığı maçta Bordo-Mavililer’de 3 gün önceki kupa zaferinin ne yorgunluğu ne de rehaveti vardı. Ardı sıra gelen, hazırlanış, son vuruş estetiği açısından birbirinden şık gollerle Trabzonspor, bu sezon birçok maçta taraftarına çektirdiği futbol işkencesini Sivasspor’un ardından, sözünü ettiğimiz 46-84 dakikaları arası hariç bu maçla da unutturmuş oldu.

Bülent Korkmaz, sahaya çıkardığı kadroyla Trabzonspor’dan rehavet beklemediğini gösterdi, nitekim bunda da yanılmadı. Ama kötü savunmayla iki farklı skor geldikten sonra da daha 25. dakikada oyuna kritik bir müdahale yaptı. Bu müdahale önlem değil risk almak olarak adlandırılabilir. Zira tek forvetle başladığı oyunda Tayfun-Tevfik-Doka ile bu bölgeyi üçledi. Karşılığını da aldı. İkinci yarıda risk düzeyi daha da artırılıp da sonuç alınamayınca da ligde kalma yolunda büyük umutlarla geldiği Trabzon’dan uzatmalarda bulduğu gole rağmen hüsranla ayrılmak durumunda kaldı.

Haberin Devamı

Ergun Ata

Haberin Devamı
YORUM YAZ