MENÜ

Fark ikinci yarıda!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Abdülkadir’in golüne kadar maç çekilir gibi değildi. Tipik bir beraberlik maçı ya da şöyle diyelim; bir şekilde gol bulanın kazanabileceği bir karşılaşma havası veriyordu. İlk yarıda kötü Trabzonspor kalesini iki kez yoklayıp Onur engeline takılan Kayserispor, en azından geçen haftaki Fenerbahçe hezimetini unutturabileceği puan ya da puanların peşinde koştuğu havasını verdi. Buna karşın Bordo-Mavililer, olabildiğince tutuk, peş peşe iki pas yapamayan ve pozisyon bulamayan taraf oldu.

2. yarının başında savunmanın arkasından çıkmasına karşın ofsayt kaygısıyla konsantre olamadığı pozisyonda kaleciye takılan Burak, bir kıpırdanmanın fitilini ateşledi. Genç Abdülkadir ise kendi ürettiği pozisyonu gol yaparak maçın seyrini değiştirdi. Ardından asistiyle takımının rahatlamasını sağlayan golü Yusuf’a attırdı. Sonrasında Burak çıktı sahneye. Sonuçta Burak iki güzel golle krallık iddiasını sürdü. İlk yarıdaki kötü görüntüsünün ardından ikinci yarıdaki farkıyla da Trabzonspor, Avrupa vizesi için büyük
avantaj yakaladı.

Gecenin sorusu

Burak, Galatasaray maçında normalden fazla ofsayta düştü ve bu durum insafsız yorumlara neden oldu. Yıldız oyuncu, dün iki güzel gol atarak eleştirilerin haksızlık içerip içermediğini sordu.

Maçın starı

Abdulkadir oyunun kritik döneminde topu çalıp iki kişiyi peşine takarak akıl dolu vuruşla golü yaptı. Ardından da Yusuf Yazıcı’ya benzer golü attırarak maça damgasını vuran ‘Süper bücür’ oldu.

Maçın olayı

Abdulkadir ve Yusuf birer gol ve birer asistle farklı galibiyette direkt rol oynarken, geçen hafta kendilerini toplumun önüne atan ağabeyleri Olcay’dan adeta özür istediler.

Kısa mesaj

Kayıtlı üye sayısı 20 bini aştı. ‘Milyonlarca taraftarı var’ diye de biliniyor. Ama o Trabzonspor’un dünkü kongresine 621 üye katıldı, Avrupa vizesi için çıktığı ve gol show yaptığı maçını ancak 6-7 bin kişi izledi.

YORUM YAZ