MENÜ

Eksiklere dikkat!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rakip; ilk kupa maçını evinde Adanademirspor’a 3-1, son lig maçını da 2. Lig 3. Grubu’nda kümede kalma mücadelesi yapan Küçükköyspor’a 1-0 kaybederek kapatan Kırıkkalespor olunca, tabii ki eksiklikler daha çok göze batıyor.
Kupadaki kötü averajı 5 gole karşın çok daha iyi değiştirecek onca fırsatın hovardaca harcanmasından mı başlarsınız? Barış dışında, maçın havasına giremeyen futbolculardan mı? Ya da, çok zayıf bir görüntü veren rakibe 4 gol fırsatı sunan, komik durumlara düşen savunmadan mı? Her biri bir dert, ciddi birer sorun. Belki Barış’ın ilk maçı olmasa o da abilerine uyacak. Oysaki Avrupa’nın tek yolu olan kupada da iş kritik ve havaya giremiyorlar yine de. Ayranı yok içmeye yani!
Bu maç geçti, hadi Adanademirspor da aşılır diyelim. Ligin lideri ilk rakip ve belki bu maç, “Şampiyon Sivas olsun” dedikleri için yönetim, o ortamda bulunmadığı için de Ersun Yanal açısından bir anlam ifade etmeyebilir. Ama sahada kazanılıp masada kaybedilen maç için camianın beklentisi çok farklı.
Orada Hüseyin, Serkan ve belki de Yattara da olmayacak. Transfer de yok. Bu kadroyla anlamlı maç, üstelik rakip lider ve evinde bir tek puan kaybı da yok. Beklentileri karşılamak için eksikliklere dikkat!

YORUM YAZ