MENÜ

Doğru başlangıç!

Abone Ol Google News

Trabzonspor transferi üçe bölmüş...

Haberin Devamı

Birincisi Yusuf ve Abdülkadir konusu: Satılmalı mı yoksa Avrupa Kupaları görsünler mi? Oyuncuların gitmek istedikleri aşikar... Hatta Yusuf’un bunu Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yüzüne söylediği biliniyor. Şimdi Trabzonspor bu açmazda... Başkan ne kadar “satmıyorum” dese de, belli ki rakam 15 milyona gelirse pazarlıklar başlayacak...

Transferde ikinci bölüm ise gençlik aşısının devamı..

Altınordu konusu su kaldırır!

Milli takımlar ağırlıklı bu gençlik harekatı olumlu olsa da yine de ince eleyip sık dokumak lazım. Alınan Yusuf Sarı ve Fıratcan için söylenenler olumlu. Ahmet Canbaz, Halil İbrahim ve Berkay ise sanki biraz daha üst.

Altınordu’dan alınanlara gelince, bu konu biraz su kaldırır! Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi sen de yapmayacaksın! Keşke daha bir makul yol bulunabilseydi.

Stoper, orta saha, forvet...

Gelelim üçüncü bölüme, asıl transferlere, yani nokta atışlara... Sol stopere Arjantinli Gaston Campi, ön liberoya Remi Walter veya Adam Nagy forvete ise Rachid Aliou, Drmiç ve Marcus Berg düşünüldüğü konuşulan isimler. İyi çıkar kötü çıkar orasını bilemeyiz.

Haberin Devamı

Bu sefer beklenti büyük

Transfer politikası, “Ekonomik durumumuz ortada, iç transferde yıldızlarınızı tutup, dışta fazla açılmadan gücümüzü bir tık daha yukarı taşıma hesabındayız!” anlayışı nedeniyle yönetim açısından doğru kategorisinde değerlendirilebilir. Bu noktada Ünal hocaya bir hatırlatma; gördüğümüz kadarıyla transfere pek karışmıyor ama bilmeli ki bu yaptığı biraz riskli! Yani “Ben almadım” diyemez, her şey ona yazar. Zira durum geçen sezonki gibi değil, beklenti büyük!

YORUM YAZ