MENÜ

Ders alınmış!

Abone Ol Google News

Ünal Karaman Başakşehir yenilgisi sonrası, “Bu bize ders oldu” demişti. İyi ders alınmış belli ki; bir kaç dokunuş takımım çehresini en azından ilk 45 dakika için bayağı değiştirdi. Savunmanın merkezi ve sol tarafına müdahalelerin yanı sıra Sosa’yı Onazi’ye yardımcı olarak görevlendirdi Karaman. Olcay’ı da Abdülkadir ve Yusuf’un yanına verdi. Futbolu izlenir kılan unsurların başında gelen heyecan faktörü ilk yarım saatte fazlasıyla yaşandı. Zira Kone golü yapsa, Sivasspor karşılaşmaya önde başlayacaktı. Kısa süre sonra da basit savunma hatalarıyla gelen goller maçın seyrini Trabzonspor lehine çevirdi. Uzatmalarda gelen gol rehavetin faturası oldu. İkinci yarıda Bordo-Mavililer’de inanılmaz bir düşüş gözlendi. İşte bunu rehavete bağlamak yanlış olur. Zira Sivasspor art arda yediği gollerin şokundan kurtulup, Douglas’ın golüyle de kendine geldi. Skor üretemese de ciddi sıkıntılar yarattı ev sahibi ekibe. Ama çabaları yenilgiden kurtuluş için yeterli olmadı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Trabzonspor gibi bir takım büyük bir skor avantajı yakaladıktan sonra rakipten bu kadar kolay baskı yememeliydi. Hadi rakip can havliyle risk alıp yüklendi diyelim, buna önlem almakta neden bu kadar zorlandı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Skoru belirleyen yani 3 puanı getiren goller Olcay ve Rodallega’nın eseri. Olcay 1 gol 1 asist, Rodallega da 2 golle, skora katkılarından ötürü ‘starlık koltuğunu’ biraz da daha iyisi olmadığından paylaştılar!

Maçın olayı

Trabzonspor sezona yenilgiyle başlamasına karşın taraftarı hafta boyu bu maçı bekledi. Küçük boşluklar dışında doldurdukları tribünlerden takıma verdikleri destekle 12. adamlığın hakkını verdiler.

Kısa mesaj

İlk dakika dolmadan Kone penaltı kadar kolay pozisyonu değerlendirse, peş peşe gelen iki Trabzonspor golüyle tavan yapan büyük tribün coşkusunu baştan kırabilirdi. Yarım saat dolmadan da iş kolaylaştı zaten.

YORUM YAZ