MENÜ

Bu oyun puan almaz!

Abone Ol Google News

Rakip kalelerde tek tehlikenin 29. dakikada Abdülkadir Ömür’ün vuruşu, Haydar’ın kurtarışıyla yaşandığı ilk yarı, bunun dışında heyecanı, temposu ve futboluyla keyifle izlenir olmaktan çok uzaktı. İki takımın da bırakın pozisyon üretmeyi, topu rakip kalelere taşımakta hayali sıkıntı yaşadığını gözledik. Bordo-Mavililer kanatları kullanamadıkları gibi, göbekten Sosa ve Yusuf Yazıcı destekli Ekuban’ı da devreye sokamadı. Konuk Alanyaspor ise önündeki Abdülkadir Ömür’e ayak uyduran Kamil Ahmet başta olmak üzere iki beki de kötü rakibinin çok önemli bu zaafından yararlanma becerisini gösteremedi.

Haberin Devamı

6 dakikalık aksiyon

İkinci yarı aksine hızlı başladı. Rodalleda’nın direk engeline takılan penaltı vuruşu, ardından karşılıklı birer etkili gol girişimi ve Cisse’nin golü, sadece 6 dakikaya sığan aksiyonlar oldu. Sonra ilk yarı kimliğine bürünerek yeniden düşen tempoda motivasyonu kaybolan Bordo-Mavili savunmaya ikinci şoku yaşatan Cisse maçın kaderini belirleyen isim oldu.

Günün sorusu:

İlk yarıdaki çok kötü performansı Trabzonspor’da müdahaleyi mutlak ve acil gerektiriyorken örneğin Abdulkadir'ler takası için bu kadar beklenmeli miydi? Dahası Abdulkadir Ömür’deki bunca düşüşün nedeni ne olabilir?

Haberin Devamı

Maçın Starı;

Maçın kaderini belirleyen oyuncu Cisse’nin iki gol vuruşu da üstün vuruş becerisini gerektirmedi. Burada dikkat çekilecek nokta takımının hücum girişimlerinde doğru zamanda doğru yerde bulunmak. Cisse de bunu yaptı.

Maçın Olayı:

Tamam; Trabzonspor sezonun en kötü futbolunu oynadı. Pozisyon üretemedi. Ama Rodallega o penaltı vuruşunu biraz daha dikkatli yapabilse takımını belki de uykudan uyandıracak ateşleyecekti. O vuruş maçın kırılma noktası oldu!

Kısa Mesaj

27 bin seyircinin cezalı olduğu maçtaki mağduriyeti protesto için tribünleri dolduran Bordo-Mavililer'de Ümit Öztürk kararlarına tepki, sayısı daha az taraftarın 2yeter artık' yazılı dövizleriyle sınırlı kaldı. Olsun dik durmaya çalışacağız...

YORUM YAZ