MENÜ

Bir seri yakalamak!

Abone Ol Google News

Kendinize üst sıraları hedef olarak belirlemişseniz, bu uzun ve zorlu maratonda rakiplerinizi geride bırakmanın yolu bir kazanıp bir kaybetmekten -ki bu sistemde beraberlik de kaybetmekle eşdeğerdir- değil, bir dizi maçı kazanmaktan geçer. Yani seri yakalamaktan. Hedefi büyük Trabzonspor ilk yedi haftada bunu başaramadı.

Haberin Devamı

Birisi iç sahada olmak üzere 3 yenilgiyle bu anlamda yönü negatif. Akhisar deplasmanında bu sezon için bir ilki başarmayı amaçlıyor Bordo-Mavililer. Eğer başlarsak devamı Fenerbahçe maçına kadar gelir düşüncesi hakim. Kolay mı? Değil.

Yeni sistem...

Zira Belçika yorgunluğu sonrası üç günlük dinlenme süresi, Avrupa Ligi maçındaki kaybedilse de ortaya konan futbol ve Akhisarspor’un karşılıklı maçlarda bugüne kadarki skorlara bağlı psikolojik üstünlüğü, rakip için büyük motivasyon unsuru.

Ünal Karaman’ın kozuysa biraz da zorunluluktan Burak- Rodallega ikilisiyle uyguladığı yeni sistem. Artı bu ikilinin Kasımpaşa maçındaki uyumu ve skora katkıları.

Bu istatistiğe dikkat!

Trabzonspor, Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 9 maçın tamamında kalesini gole kapatamadı.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Bu konuda Rodallega ve Burak ikilisini zorlu bir yarış bekliyor! Birlikte oynasalar da, Karaman birini tercih etse de...

Kısa mesaj

Yusuf’un kart, Olcay’ın kadro dışı cezası bitti ve döndüler. Bu durum 0-2’den 4-2’lik dönüşü sağlayan kadroya müdahale bakımından Karaman’ın kafasını büyük ölçüde karıştırır.

YORUM YAZ