MENÜ

Bir işe yaramaz!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaşlı meslektaşları Alanzinho’ya ilk 45 dakikada faul bile yapmayınca, Kayseri’de sadece onun yüzünden sarı kart gören 5 futbolcu geldi aklımıza. “Ne alaka?” sorusunun yanıtı şu: Alanzinho baktı ki futbol oynayınca Kayseri’deki gibi tekmeler alacağına, yat, rahat maç geçir.

Duran Alanzinholu orta alanından kötü gününde olan Selçuk ve Colman’dan üçüncü bölgeye top çıkmayınca Trabzon durdu.

Beşiktaş da farklı değil. Deplasmanda puan cetvelindeki konumuna göre puanın kendisi için çok daha önemli olduğu maçta, hücum ağırlıklı rakibine kendi evinde 3 ön liberoyla oynayınca ve de Serkan Yusuf’a adım attırmayınca, Denizli’nın takımı da öne çıkamadı. Bu durumdan al gülüm ver gülüm bir ilk yarı çıktı.

Her iki kalede iki pozisyon; o da ölü top organizasyonundan. Onlarda da Serkan ve Rüştü çizgi müdahalecisi oldular.

Bu durum böylece devam ederken Bobo, 3 rakibinin arasından sıyrılıp Onur’a takılınca ve bu durum Beşiktaş’ı ateşleyince Güneş müdahale gereği hissetti. Ceyhun’la Denizli modeline döndü.

Bundan sonrası artık birbirinden çekinen iki takımdan birinin, diğerinin hata yapmasını beklemesine, gol de artık “şansa kaldı” diye düşünürken, Trabzon, son 15 dakikada oyuna tempo getiren ve çekilmez maçı izlenir kılan taraf oldu, pozisyonlar buldu.

Garip bir maçtı, zira sonlarda Ceyhun’un vuruşunda top birkaç santimle direkten dönmese, ya da Egemen’in smacını Bünyamin Gezer yakalasa, en azından iki takımdan birine yarayan bir skor ortaya çıkabilirdi, olmadı.

YORUM YAZ