Arama

Popüler aramalar

Atan kazanıyor!

Abone OlGoogle News
Haberin Devamı

Bolca pozisyon buldu. Son 20 dakikaya kadar Bordo-Mavililer iyice bunalttı. Bunların çoğunda son vuruş sıkıntısı yaşadı, kalanında da Onur’u aşamadı. Ev sahibi ekip, hücum bölgesinde Kamara’dan kadro dışı olması, Erkan’dan daha maçın başlarında sakatlanması, Alper’den de cezası nedeniyle mahrum oynamasına karşın, bu ezici üstünlüğü kurdu. Tek eksiği skor üretememesi oldu. Son 20 dakikada baş gösteren yorgunluk ve rakibin özgüven kazanması, etkinliği azalttı.

Maçın başlarında yediği gole karşılık vermek amacıyla giderek daha fazla risk almaya başlayan Eskişehirspor’dan yediği baskı, adına pek yakışmayan Trabzonspor, rakibin geride bıraktığı boşlukları değerlendirmek için bu bölgede genel olarak çoğalmayı başaramadı. Oysa ki bunu başardığı iki çabuk çıkışta da Yasin ve Olcan ile maçın belki de en etkili pozisyonlarını buldu. Bunları değerlendirebilse, bunca baskı yediği karşılaşmada skor rahatlığını erken yakalayacak ve 3 puana daha kolay ulaşabilecekti.

Adrian’ın mükemmel golüyle öne geçtikten sonra, her şeye karşın biraz rakibin beceriksizliği, biraz şans ve bütün bunlardan arta kalanlarda da Onur’la galibiyete ulaşan Bordo-Mavililer, böylece puan cetvelinde son 4 haftaya daha rahat girebilecek sıraya yükseldi.