MENÜ

Antalya 'dur' dedi

Abone Ol Google News

Doğukan’ın ön direkte çerçeveyi bulmayan şutu, Saadane’nin de direkten dönen kafa vuruşunu saymazsak, karşılaşma Vedat Muriç’i de şaşkına çeviren ortasında topun, Boffin’in olağanüstü engelleme çabasına karşın filelere gitmesiyle başladı. Son üç maçın kazanılmasının sağladığı moral motivasyonu bu gol perçinleyince ev sahibi Rizespor, 5 haftadır galibiyete hasret Antalyaspor’a karşı ilk yarıda çok net pozisyonlar üretemese de genelde oyunu rakip yarı alanda tuttu. Konuk ekip çabuk çıkışlarda Amilton-Mevlüt organizasyonlarından sonuç alamadı.

Haberin Devamı

Mevlüt'ün dokunuşu

Mevlüt’ün dokunuşu İkinci yarı maç çok farklı bir havada başladı. Antalyaspor eşitliği kovalarken Rizespor kendisini rahatlatacak ikinci golün planlarını yapınca, ortaya çok tempolu, heyecanlı ve keyifle izlenir bir futbol çıktı. İki kalede de öyle pozisyonlar oldu ki; bunların değerlendirilememesi, sadece izleyenleri değil, attığı golün Vedat Muriç’i olduğu kadar kaçıranları da şaşırttı. Ta ki Mevlüt Erdinç bu duruma ön direkte topa dokunup son verinceye kadar.

Haberin Devamı

Kalecilerin dediği gibi

Kalecilerin dediği gibi İki tarafın da eşitliği bozma adına sarfettikleri efora rağmen birbirlerine skor olarak üstünlük kuramamalarıyla, maçın her an biri lehine dönebileceği modunda olunca heyecan son düdüğe kadar devam etti. Ancak sonunda golcülerin değil, Aatif’ın uzatmalardaki pozisyonunda üst direğin, diğerlerinde Gökhan ve Boffin’in dediği oldu. Böylece Antalyaspor 7 yeni transferiyle 3 maçtır fırtına gibi esen Rizespor’a “dur” dedi.

YORUM YAZ