MENÜ

Tabata, Nihat ve Toraman

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Londra’da seyrettiğim son maç Chelsea-Birmingham... ‘Futbolun bu kadar güzel oynandığı bir karşılaşma daha görmedim’ diye yazdım. Beşiktaş’ın iyi futbol oynamadığını, rakiplerine üstünlük sağlayamadığını defalarca söyledim. Fakat bugün televizyondan seyrettiğim maçta, karşımda bambaşka bir Beşiktaş vardı. Toraman defansta yıldızlaşırken, kimsenin beğenmediği Nihat ve aldığı parayla öne çıkan Tabata Siyah-Beyazlılar’ın 3 puana uzanmasındaki en büyük faktördü. Kartal golü atmayıp berabere kalsaydı, bu futbolundan dolayı kimse Beşiktaş’a laf söyleyemezdi. Son derece süratli oynadılar, adam eksilttiler, Beşiktaş’a yakışır bir oyun ortaya koydular. Golün penaltıdan geldiğine bakmayın, girilen pozisyonlar tamamen akıl işiydi ve bir çalışma örneğiydi.

Sol taraftan İbrahim Üzülmez’in bindirmeleri, Ekrem’in hatasız oynaması ve takımı hücuma taşıması, son zamanların flaş takımı Antalyaspor’u sahasından çıkartmadı. Denizli, çok iyi oynayan Tabata ve kendini bulmaya çalışan Nihat’ı oyundan almakla neyi yapmaya çalıştı? Onu anlamakta zorluk çektim.

Yine de Beşiktaş sadece maçı kazanmadı. Nihat’ı kazandı, Tabata’yı kazandı ve uzun zamandır oynamayan Holosko’ya maç tecrübesi sağladı. Bu oyuncuların birlikte oynamaya ihtiyaçları var. Esas Beşiktaş’ı o zaman göreceğiz. Antalyaspor karşısında gördüğüm Beşiktaş şampiyonluğun en büyük favorisidir.

YORUM YAZ