MENÜ

Special One

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mourinho'nun antreman metodlarını inceleyen Crtstal Palace hocası Alan Pardew kopya çektiğini açık bir şekilde söylemekten çekinmiyor.

Portekiz şampiyonluğu çok önemliydi .Bir sene önce ligi beşinci bitirmişti.Porto diyor Mourinho..

İspanyadaki fantastikti.Barcelona ligi domine ediyordu.100 puan topladık ve onların sahasında bitime iki hafta kala şampiyon olduk.

Chelsea'deki Şampiyonluk çok önemliydi.Abramoviçin ve Chelsea'nin ilk şampiyonluğuydu.

Chelsea'ye ikinci gelişinde işlerin kolay olmayacağını biliyordu Mourinho..Kimsenin aklından geçmeyecek 50 Milyon pounda David Luiz satıldı.Ardından lukaku 28 Milyon pounda evertona gitti.

Bu transferlerin arkasında Abramoviçin sağ kolu olan ve 2003 senesinde 28 yaşındaki Marina Granovskaia vardı.Şu anda 40 yaşında ve görevinin başında.Onun haberi olmadan hiçbir transfer yapılamaz Chelsea kulübünde.

Futbol direktörü Emenalo,başkan Bruce Buck ve 'Iron Lady' Marina yönetiyor kulübü fakat transfer pazarlığını Marina yürütüyor.

Fabregas,Courtois,Costa ve Filipe Luiz transferlerinin yanında Matiçi geri alırken hiç düşünmedi ve '1.80 boyunda sol ayaklı orta saha' için Chelsea'nin ödediği miktarı sadece marina biliyor.

Sezon başı kampına katılan Salah,Schurrle ve petr Cech birer şampiyon diyor Mourinho.Cech bizim şampiyonluğumuzdaki en önemli isimler arasında.

Cech,Terry,Lampard,Drogba vardı şimdi Hazard,Courtois,Fabregas ve Costa var.

Elbette yeni transferlerimiz olacak diyor Mourinho.Şampiyonlar ligi ve Premier lig için yeterli kadro kurmamız gerekiyor.

Mourinho daha fazlasını istiyor.Acaba hedefinde Şampiyonlar ligi mi var ?

İşte sıkıcı Mourinho'nun hikayesi...

YORUM YAZ