MENÜ

O reaksiyon Trabzon'da yok

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu açıklara ilk yarıda Erkan Kaş ve Eneramo gerekeni yapıp içeri kat edebilseydi skor bambaşka olurdu. Ancak 32. dakikada öyle bir pozisyon vardı ki; hakemler Trabzon’un hızlı atağında, orta alanda Karabüklü oyuncuların yaptığı faulü ‘es’ geçip avantaja bıraksaydı, Emre Güral Waterman’la karşı karşıya kalabilirdi. Bu sene artan fakat genelde bilip de kimsenin önem vermediği avantaj kuralını hakemler artık iyi yorumlayıp, sezmeli. Bu sene birçok maçta bunlara şahit olduk. Olmaya de devam edeceğiz.

İkinci yarıya çok iyi başlayan Karabükspor, iki dakikada attığı iki golle 2-1 öne geçti. Sezon başından bu yana övgülerle söz edilen Onur Kıvrak kanımca iki golde de hatası vardı. Özellikle Karabükspor galibiyete çok yakın olmasına rağmen gelen beraberlik golünde de bu sefer diğer takımın kalecisinin hatası vardı. Ön direğe o kadar çıkmaması lazımdı. Altı pasın içinde maden yarattı.

Trabzonspor’un deplasman fobisi dünkü maçla bir kez da belgelenip kanıtlandı. Savunmadaki aksaklıklar her zamanki gibi devam ediyor. Elinde bu kadar dar bi’ defans rotasyonu varken devre arasında katkı yapılmaması hata. Geçen hafta da Zokora devşirerek bu mevkide oynatılması da başka bir fiyasko. Karabük’teki Erkan Kaş’ın performansı sahaya renk kattı diyebiliriz. Oyunun çoğu bölümünde yer alarak neler yapabileceğini gösterdi.

Trabzonspor bu sene Emre Güral’ı kazandı her şeyden önce. Genelde takımlar hoca değişikliğinden sonraki ilk maçta başka bir boyuta bürünür ve düşlenenden farklı oynar. Oyuncular olumlu yönde reaksiyon gösterirler ama bu Karadeniz ekibinde fazla işe yaramadı. Çünkü o reaksiyonu gösterecek oyuncu profili Trabzon’da yok.

YORUM YAZ