MENÜ

Emre'den ters köşe!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

21. dakikada Sow’un Ramazan’a yaptığı hareket net bir fauldu. Dolayısıyla Cüneyt Çakır golü iptal etti ve Ramazan oyuna devam edemedi. 39’da Egemen’in kafayla indirdiği topta Bekir’in volesi Ferhat’ta kaldı. 41’de Sow’un net bir fırsatı vardı, cömertçe harcadı. Kadın ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği maçta ilk yarı Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle geçti. İkinci devrede yine Fenerbahçe baskılıydı. Kuyt’ın 55’te direkten dönen topu vardı. Bir dakika sonra Kulusic penaltı yaptırdı.

Emre Ferhat’ı ters köşeye yatırıp 1-0 öne geçirdi. Salih’in oyuna girer girmez Alper’e attığı nefis ara pası ve genç oyuncunun da kendi gayretleriyle kazandığı ikinci penaltı. Maçın iyilerinden Emre’nin ikinci kez ağları sarsması... Dün gecenin öne çıkan anlarıydı.

Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki; Volkan’ın oynadığı en rahat maçlardan biriydi. ‘Meireles’in neden oynatılmaması’, Alper’in ise bu takımın değişilmez isimlerinden biri olması gerektiğini bir kez daha anlamış
olduk özetle. Alper’in dikine driplingleri Fenerbahçe hücumlarında çok etkili. Yalnız uzun bir sakatlık döneminden sonra Sow ve Emenike’nin de hazır olmadıklarını gördük.

Emenike geçen hafta oynadı ama çok verimli değildi. Bu karşılaşmada da formsuzluğu söz konusuydu. Fenerbahçe Alper’in etkili futboluyla kritik bir maç daha kazandı. Genel anlamda maça bakacak olursak;
mücadeleyi hak eden ve daha fazla isteyen taraftı Kanaryalar.

Son haftalarda büyük düşüş yaşayan Başkent ekibinin ise kazanmak için hiçbir şey yapmadığını, savunma ağırlıklı futboluyla yenilgiye razı olduğunu söylemek gerek. Kadıköy’den puan almak için daha cesur oynamak gerek.

YORUM YAZ