MENÜ

Thomas Müller Rams Park'taydı

Abone Ol Google News

Süper Lig'de hatanın telafisinin çok zor olduğu haftalara girilirken Galatasaray, ligde kalma mücadelesi veren Pendikspor'u konuk etti. Maça Pendikspor'un daha iyi başladığını söyleyebiliriz. İlk 20-25 dakika çok iyi bir alan daraltma ve kazanılan toplarla hızlı çıkışlar izledik.

Haberin Devamı

SANKİ THOMAS MÜLLER'İ İZLEDİK

İlk yarım saatin sonunda ileri uçta istediği kadar top alamayan Mauro Icardi, arkadaşlarından olumlu anlamda rol çaldı. Orta sahaya kadar geldi ve oyun kurmaya başladı. Galatasaray'ın ilk golünde yine en geriye kadar gelen Icardi, skorbordda dakikada 34:08 yazarken kendi yarı sahasında topu aldı ve oyun kurdu. Skorbordda süre 34:17'yi gösterirken ise Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golün vuruşunu yaptı.

Mauro Icardi maç içinde sık sık orta alanada kadar gelerek bunu tekrar etti. Adeta Bayern Münih'in yıldız ismi Thomas Müller'i sarı-kırmızı forma altında izliyor tadı verdi. İkinci golde de Icardi'nin payı vardı.

KEREM AKTÜRKOĞLU NEREDE?

Galatasaray'da son haftaların en düşüşteki ismi kuşkusuz ki Kerem Aktürkoğlu... Kasımpaşa maçıyla başlayan köüt peformans vücut diline de yansımış durumda... Kerem geçen sezon ligin asist kralı olurken şampiyonlukta da büyük pay sahibiydi. Bir an önce silkelenip kendisine gelmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, kötü başladığı maçı iyi bir şekilde bitirerek kritik Adana Demirspor maçı öncesi kazanmayı başardı. Gelecek hafta bu performansın üstüne çıkmak gerekecek.

YORUM YAZ