MENÜ

Kocaman Alkış

Abone Ol Google News

Fenerbahçe belki de tarihindeki en önemli maçlarından birine çıktı dün akşam. Gerçek anlamda Avrupa’da nasıl oynaması gerekiyorsa o şekilde sahada mücadele etti. Gerek oyun sistemi, gerekse oyun anlayışıyla Viktoria Plzen karşısında çok iyi organize olmuş bir Fenerbahçe vardı. Maçın başından sonuna kadar kontrollü bir şekilde oyunu götürüp neticede istediği sonucu almayı başardı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ı burada özellikle kutlamak gerek. Rakibini çok iyi analiz etmiş ve her türlü önlemi almış. Taktiksel oyunlarda da rakibin iyi taraflarını, aldığı yerinde önlemlerle engelleyip, deplasmanda önemli bir galibiyet almasını sağladı
Sarı-Lacivertliler’in.

Yönetimin başarısı


Şunu da unutmamak lazım; Türkiye’de yönetimler hocaların arkasında sağlam bir şekilde durduğunda, hocalar da ne kadar hata yaparsa yapsın bunlar sonuçta bir avantaja dönüşüyor. Fenerbahçe Yönetimi yaptığı bu doğru davranışın karşılığında Avrupa’daki başarıda pay sahibi oldu. Ancak şunu da unutmamalı Fenerbahçe... Viktoria Plzen belki de şu ana kadar Avrupa’da oynadığı en kötü maçı dün gece sergiledi. Aslında çok iyi kontratağa çıkan bir takım... Rövanşta seyircisinden yoksun olarak çıkacak Fenerbahçe’nin çok dikkatli olması gerekir.

Webo faktörü

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin dün akşam elde ettiği galibiyette Webo’nun takıma katılması çok büyük bir etkendi. Webo ile birlikte Emre’nin de gelmesi, Fenerbahçe’nin takım oyunu oynamasında uğradığı demoreliziyi de ortadan kaldırdı. Deplasmanda kazanmasını bilen Fenerbahçe çok büyük bir avantaj elde etti.

Fenerbahçe oynaya oynaya Avrupa’da nasıl oynanması gerektiğini öğrenmiş oldu. Bu da bence başarıyı getiren unsarların başındadır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ