MENÜ

Zirve aşkına

Abone Ol Google News

Sarı-Lacivertliler, ligin ilk 2 haftasını zirvede geçirdikten sonra Trabzon beraberliği ile koltuğu Aytemiz Alanya’ya kaptırmıştı. Ersun Yanal ve öğrencileri, bu haftayı liderliği geri almak adına fırsat olarak görüyor. Alanyaspor, Beşiktaş deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe ise bu akşam sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak. Kanarya, geçen hafta Galatasaray’a konuk olup 1 puanla sahadan ayrıldı. Son dakikalarda galibiyeti getirecek pozisyonları da yakaladı. Moralli ve taraftarı önünde oynayacak olan Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında bol gollü bir galibiyetle haftaya lider olarak başlamanın planlarını yapıyor. Ancak rakibi hafife almamaları da şart. Antalyaspor’da Aatif, Serdar Özkan, Hakan Özmert gibi isimler formda. Bu nedenle Sarı- Lacivertliler’in, derbide olduğu gibi 90 dakika boyunca motive bir şekilde oynamaları şart.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Milli ara; Hasan Ali Kaldırım, Victor Moses ve Garry Rodrigues’in takıma katılması için büyük bir fırsat olacak. Bu akşam kayıp yaşanmazsa, lige verilen aranın bitmesinin ardından Fenerbahçe tam kadro ve moralli bir şekilde yoluna devam etme şansı yakalayacak.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Vedat Muriç, Galatasaray karşısında pozisyona giremedi ancak arkadaşlarına önemli fırsatlar yarattı. Bugün takımının çok daha ofansif anlayışla sahada yer alacak olması, Muriç’in parlamasını sağlayabilir. Yeter ki arkadaşlarından istediği topları alabilsin.

Bu istatistiğe dikkat!

Fenerbahçe’nin sahasında Antalyaspor’a karşı büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Kanarya, rakibini ağırladığı 23 lig maçında 20 galibiyet ve 2 beraberlik almayı başardı. Antalya, Kadıköy’de sadece 1 kez kazanabildi. Ayrıca Fenerbahçe’nin evinde 15 maçlık yenilmezlik serisi var.

YORUM YAZ