MENÜ

Yeni bir şeyler deneme zamanı

Abone Ol Google News

Pereira'nın 3-4-2-1'i savunma anlamında iyi işlemesine (Olympiakos maçı istisna oldu) rağmen hücumda sıkıntılı. Üstelik çok yetenekli oyunculara sahip olunmasına rağmen. Fenerbahçe ligde haftaya lider girerken, 7 maçta sadece 10 gol atabildi. Bu alanda, ilk 12 takım arasında sondan üçüncü sırada olmaları, sıkıntıyı açık bir şekilde gösteriyor. Eğer rakipler topla daha çok oynamaya çalışırsa, sorun azalıyor.

Haberin Devamı

Tam Yusuf'luk maç

Kasımpaşa'nın, hem de Kadıköy'de böyle bir planı olacağını hiç sanmıyorum. Muhtemelen Olympiakos'un yaptığı gibi geride bekleyip, ikinci bölgede kazanılacak toplarla tehdit yaratmaya çalışacaklar. Fenerbahçe'de kanat beklerin arkası, bu anlamda rakipler için adeta bir maden. Büyük maçlarda her zaman farklı bir motivasyonla oynayan Yusuf Erdoğan ciddi bir tehdit olacaktır.

Serdar ilaç olabilir

Fenerbahçe'de en pozitif gelişme, Serdar Dursun'un dönmesi. Muhtemelen bugün kendisini 11'de göreceğiz. Serdar'ın sırtı dönük oynayabilen, ayağında top tutan ve hava toplarını arkadaşlarına indirebilen oyun tarzı, Fenerbahçe'nin hücumdaki sorununa ilaç olabilir. Valencia'nın Serdar Dursun'la çok iyi bir ikili olması da muhtemel. Belki Pereira bu maçta Serdar-Valencia'yı çift forvet oynatıp, arkalarında tek 10 numaraya yer verebilir. Farklı bir deneme de olabilir ama Pereira'nın mutlaka bir şeyleri değiştirmesi gerek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ