MENÜ

Tepki koyma zamanı

Abone Ol Google News

Sarı-Lacivertliler, şubat ayına girerken şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösteriliyordu. Mart ayına girilirken ise zirve yarışına havlu atmış, teknik direktörü Ersun Yanal ile yollarını ayırmış bir Fenerbahçe vardı. Üstelik yeni hoca konusunda yaklaşık iki haftadır bir gelişme yok. Belirsizlik içindeki Sarı-Lacivertli ekip ligde 6 maçtır galibiyete hasret. Bu şartlar altında takımı motive etmek hiç kolay değil. Ancak form durumunun bu şekilde sürmesi de kabul edilebilir değil... Başta, hem oyuncu, hem kaptan, hem antrenör olan Emre Belözoğlu olmak üzere Muriç, Mehmet Ekici, Luiz Gustavo, Hasan Ali gibi isimlerin artık sahadaki kötü gidişe tepki koyması şart.

Haberin Devamı

Konya dibe gidiyor

Fenerbahçe için sıkıntı, Konyaspor’un kendilerinden çok daha fazla galibiyete ihtiyacı olması. Yeşil-Beyazlılar peş peşe yaşanan kayıplarla bir anda düşme hattının dibine geldi. Konya için bugün alınacak yenilgi, ateş hattına inmek demek. İki formsuz, moralsiz ancak galibiyete inanılmaz ihtiyacı olan takımın mücadelesinde kaybedenin ağır yara alacağı bir maç oynanacak.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Ersun Yanal gittikten sonra teknik adamlık görevine de soyunan Emre Belözoğlu’nu henüz sahada göremedik. Sakatlığını atlatan kaptanın bugün 11’de olması bekleniyor. Emre’nin saha içinde yapacakları, kenarda vereceği katkıdan çok daha önemli.

Bu istatistiğe dikkat

Fenerbahçe’nin Konyaspor’a karşı ciddi bir üstünlüğü var. Sarı-Lacivertliler, rakibiyle oynadığı 37 maçta yüzde 81.1 gibi müthiş bir galibiyet oranı yakalamış durumda. Kanarya, Konya’yı 30 kez yendi, 3 maç berabere bitti, 4 kez Yeşil- Beyazlı ekip kazandı.

Kısa mesaj

Hakem hataları, yanlış kadro planlaması, teknik adamın kötü tercihleri... Bunların hepsi kötü gidişte ciddi etken oldu. Ancak Fenerbahçeli oyuncuların da artık çıkıp daha fazla sorumluluk alması, isyan eden bir performans sergilemesi gerekiyor.

YORUM YAZ