MENÜ

Sözün bittiği yer

Abone Ol Google News

Fenerbahçe taraftarları, “Bu maçı kazanırız, “Bu kez işler değişir”, “Bu hafta yeni sayfa açarız” umutlarıyla 18 haftayı geride bıraktı. Sarı-Lacivertli futbolseverler, takımlarının peş peşe kötü rekorları tarihe gömmesine rağmen tribünleri doldurdu, desteğe devam etti. Ancak futbolcular, 12. adamın gösterdiği özverinin çeyreğini bile sahaya yansıtmadı. Kupada, bir alt ligde mücadele eden Ümraniye’ye iki maçta da gol atamadan yenilip, elenmek skandalın son perdesi oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe gerçek anlamda sözün bittiği yere geldi. Ligde 13 karşılaşmada tek galibiyet ve maç eksiğiyle 17. sırada yer almayı artık ‘özür dileyerek’, her kayıp sonrası çıkıp, ‘Fenerbahçe büyük takımdır, toparlanacağız’ diyerek anlatamazsınız. Yeni Malatya maçı belki de dönüm noktası. Yaşanacak kayıp, bu zamana kadar tüm olumsuz tabloya rağmen takımın arkasında duran taraftarın da kaybedilmesi anlamına gelebilir. Fenerbahçe, geri dönüşü çok zor bir yola adım atabilir.

Ön plana kim çıkar?

Slimani’den sonra Soldado’nun Bursa karşısındaki performansı ve attığı güzel gol; adeta İbrahimovic etkisi yarattı! İspanyol forvet geçen hafta takımının geri çekilmesi nedeniyle ikinci yarıda oyundan düştü. Bu kez taraftarı önünde daha uzun süre etkili olabilir.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat!

Fenerbahçe, bu sezon öne geçmeyi başardığı maçlarda toplam 7 puan bıraktı. Ersun Yanal yönetiminde Erzurum karşısında 2-0 öne geçip, Bursa maçında ise 1-0’ı yakalayıp beraberliğe razı oldu. Yeni Malatya ise yenik duruma düştüğü maçlarda 4 puanı hanesine yazdırdı.

Kısa mesaj

Ersun Yanal göreve geleli 1.5 ay oldu. Takımıyla devre arası kampı geçirdi. 6 maçta tek galibiyeti kupada Giresun’da alabildi. Yanal, artık maç sonları yorumcu gibi tespitler yapmayı bırakıp, bir şekilde fark yaratmalı.

YORUM YAZ