MENÜ

Kayseri maçı gibi

Abone Ol Google News

Rize, Sumudica ile yeni bir sayfa açtı. Ancak takımda 10 oyuncuyu aşkın eksik listesi var. Fenerbahçe, Kayseri maçında sezonun en iyi oyununu oynamıştı. Rize karşısında, o maçın rakamlarına yakın istatistikler görebiliriz.

Haberin Devamı

Fenerbahçe geçen hafta Kayserispor karşısında kendi adına sezonun en iyi futbolunu oynayarak kazanmıştı. Bugün Kadıköy’de Rizespor ile ikinci yarının ilk maçına çıkıyor. Başakşehir maçından bu yana oynadığı 7 maçta 19 gol atıp sadece 4 gol yiyerek 19 puan toplayan Fenerbahçe’de Erol Bulut topa daha çok sahip olunan bir oyun formülü üzerinde duruyor.

İki farklı anlayış

Çaykur Rizespor ise Sumudica ile yeni bir sayfa açtı. Rumen teknik direktör Gaziantep’i ligin en iyi geçiş oyunu oynayan takımı haline getirmiş ve sıralamada üst basamaklara taşımıştı. Rizespor, Tomas hoca ile topa hükmetmeyi deneyen bir takımken bakalım Sumudica ile tarzını değiştirip rakibin zaafları üzerine mi oynayacak? Ayrıca Rizespor’da korona, sakatlık ve cezalı Abdullah Durak’la neredeyse 10’u aşkın bir eksik listesi var.

Haberin Devamı

Pelkas yükseliyor

Fenerbahçe’nin Kayserispor karşısındaki topa sahip olma rakamlarına yakın istatistikler görebiliriz. Pelkas’ın her geçen maç yükselen formu, forvetlerin vites artırmaları, savunmanın düzelmesi ve son 7 maçta sadece 4 gol yenmesi gibi gelişmeler Fenerbahçe’yi 42 puanla ikinci sıraya taşıdı. Bugün Rizespor ile ikinci yarıya başlayacak olan Sarı-Lacivertli takımı Hatay deplasmanı ve Galatasaray derbisi bekliyor. Net bir açıklama olmasa da Mesut Özil’in derbide en azıdan 45 dakika oynaması bekleniyor. Bunun için Mesut’un Rize ile Hatay maç kadrolarında bulunup kısa süreler oynaması beklenebilir.

YORUM YAZ